Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Telekom-nál így volt. Az osztalékfizetéshez kapcsolódóan elrendelt tulajdonosi megfeleltetés fordulónapja 2021. május 21.
Osztalékra az jogosult, aki a tulajdonosi megfeleltetés fordulónapján Magyar Telekom részvény tulajdonosa
és kérte a Társaság részvénykönyvébe történő bejegyzését. A 2020. évi osztalékra jogosító Magyar
Telekom részvényt utoljára 2021. május 19-én lehet vásárolni a Budapesti Értéktőzsdén. Május 20-án volt a szelvényvágás és 8Ft-ot csökkent a részvény. Itt holnap lesz a szelvényvágás.
Ez annyira egyértelműen van leírva. Még jogi halandzsa sincs benne. Világos. Utána szokásának megfelelően kitárazzák az osztalékoz. Most pár napja lenyomták, ma és a napokban bepakolják, majd utána kitárazzák. Egyszerű a már jól bejáratott útja a Richternek. 8105
nem Ott van leírva, aki ma birtokolja, de holnap eladja, az nem kap osztalékot, a megfeleltetés napja 06.07, ezen nap zárásáig birtokolni kell....első eladási nap 06.08 lehet, ami kedd.
2021. június 14. A fent megállapított osztalék – fenti feltétellel történő - kifizetésének kezdő napja, azaz a jogosultak követelése e naptól nyílik meg.
2021. június 7. A tulajdonosi megfeleltetés fordulónapja. A fenti osztalékra az jogosult, aki e nap végén a részvény tulajdonosa.
2021. június 3. A fenti osztalékra jogosító részvények megszerzésére irányuló tőzsdei ügylet kötésének utolsó napja a Budapesti Értéktőzsdén.
függetlenül, hogy jó a kezdés még mindig csökkenőben mozog, fogta a 8280, majd a 8150 környéke, most a 8100 környéke....én 8200ig nem vagyok nyugodt longban....
a T+2 nap szerintem a bef. szolgáltató pénzhez hozzáférés napját adja meg, ha te ma eladod, akkor attól még holnap nem mutatja ki, hogy a birtokodban van....
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.