Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Szerintem kicsi a valószínűsége. A lezárások ugyanis legkevésbé a Richtert érintik, így egy esetleges emiatt történő régión belüli átsúlyozásnak éppen ő lehet a nyertese. ;) És nem mellesleg már a hosszútávú trendvonal is fölötte van. :)
Reppasz, megy a short ezerrel mi? Édes jó ég....persze csak akkor írod, hogy zárod, ha tényleg mínuszban zárunk, ha pluszban akkor csendben elballagsz majd...
Megnéztük a 8300-at. Tudom ez csak engem lepett meg, hiszen boli alapján benne volt. Mondjuk újraterveznem ettől még nem kell, mivel a hosszútávú trend nem változott. :)
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.