Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
A célárakkal vigyázni kell, mert szépen elhúzzák előttünk a mézes madzagot... nincs egy 10-es könyved számomra? Az eddigi min. 8.155 én 8.150-re vártam ma, ami hamarosan teljesülni is fog, de ha az USA durvább esést mutat, akkor mehetünk 8.100-8 K tartományba is a héten. 8 K alatt már megnyílik egy mélyebb korrekció esélye, ami 7.400-600 környékére mutat. Okosan, szép nyerőt Mindenkinek!
Most futottam bele, pici érdekesség: "A 72 éves Richter Gedeon még el tudott búcsúzni feleségétől, átölelte,
aztán beállt a sorba. A folyóhoz vezető egyik mellékutcában a menetet
megállították, az első 50 embert kivezényelték a Dunához, majd a mai
Széchenyi rakparton, a Zoltán utca magasságában a vízbe lőtték őket. Az
áldozatok között volt a magyar gyógyszeripar megteremtője. Holtteste
soha nem került elő. A sors abszurd fintora egy 1945 januárjában kelt
levél, melyben egy orvos ezredes köszönetét fejezte ki a
Richter-gyárnak, hogy az milyen áldozatos munkát végzett a katonák
gyógyszerrel való ellátása terén. A gyár tulajdonosát bő egy héttel
korábban lőtték a Dunába."
R.-C.
A támaszokra érdemes tehát elsősorban figyelni a hét elején, illetve,
hogy megjelenik-e a trendvonalnál a vételi erő a 9000 forintnál érintett
csúcsoktól látott korrekciót követően. Egy felpattanás legalább a
középső Bollingerig nyitna utat rövidtávon (8600), míg a trend letörése
akár a 7400-7600 forintos szinthez is utat nyithat.Támasz: 8160-8200 (MA 50, trend)
Jó napot, tovább korrekciózik papírunk, volt már 8200 ft alatt is! A 9 K-feletti érték a következő jelentés előtt 1- héttel várom én. Addig sávozás 8K-8500 ft között!
Sziasztok, Richterben annyira nem mozogtam eddig, de most már érdekes belépőnek találom, az öreg motorosokat kérdezem, akik a Richter mozgását elég régóta figyelik, hogy a M.A 50-ről mennyire szokott pattanni az árfolyam? vagy jóval az alá megy és onnan fordul? Jelenleg 8.200-nál húzódik az M.A 50 de szerintem lemehet 8.150ig ha az USA bedurvul az esésbe nyitás után? 8.170 az eddigi minimum. Egy nagyobb könyvet kérhetek v.kitől , vagy megosztana v.ki infót arról, hogy a 8.200 szint alatt mekkora db szám van vételi oldalon?
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.