Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
November elejétől emelkedik, simán lehet benne egy korrekció, 8400-nál van a 23-as fibo, 8000-nél meg a 38,2. Ha 8400 nem fogja meg, akkor leesehet simán 8000-ig. https://www.tradingview.com/x/osmYGOuv
R.C.- -A szűkülő Bollinger szalagokra érdemes figyelni az elkövetkező 1-2
hétben, az elmúlt időszakban zajló korrekció után az innen érkező
kimozdulás jelezheti az irányt a folytatásra. Meghatározó alakzatot
továbbra is az emelkedő csatorna jelent, így gyengülés esetén a
trendvonal jelent fontos támaszt majd 8200 forintnál.
Korábban én is odáig vártam a korrekciót. Nem úgy alakul, laposabb, oldalazó a mozgás. Szerintem nem megy már le addig. Max. 8400 környékénél, de lehet hogy már innen, meg fog indulni! Ezért is írtam be tegnap este, hogy talán ma megindulhat.
Ezek szerint nincs! Gondoltam, hogy megfutamodsz! Ilyen az mikor valaki maga vallja be, hogy szövegelni tud csak.
Nem is vártam mást tőled. Zakatolj tovább a hülyeségeiddel bár jobban örülnék, ha lassítanál. Szemetelésre nincs szükségünk, mint már volt is erre utaló bejegyzés.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.