Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
9:10 - 9:23-ig felment 8605-től 8810-ig az mutatja, hogy mekkora erő is van a papírban. Csak óvatosan kell kezelni itt minden mozgást, mert a másik irányba is letudja ugyanilyen gyorsan vágni, mint volt is rá példa. 8760
Jó reggelt, igen új ú, de azért óvatosan, mivel korrekció nélkül jött szinte 7400-ról, sőt 3 hónapja, novemberben 6300 ról. Lassan eléri a fair értéket. 8800 ft-ról erősen lepattant. Most száll be sok késői longos, ők húzzák!E zért jobb az óvatos hozzáállás.
Azt már januárban kiküldték. Posta nem hagyott értesítőt neked? Ha igen, akkor utána tudsz érdeklődni, hogy mi lett vele. Esetleg lehet írni nekik a postai címükre, hogy küldjék ki ismét: Richter Gedeon Nyrt. 1475 Bp. 10. Pf. 27. Részvényiroda
tudtok erről valamit?: a Richter év elején mindig küld egy ajánlott levelet akkor, ha előző évben részvényesük voltál, a pár mondatos elszámolásra gondolok, hogy "xx db volt neked és mennyi osztalék lett elszámolva ekkor meg ekkor" mi van akkor ha nem tartózkodom azon a címen most ahová ez kimegy, és szépen vissza fog menni a cégnek a "nem kereste" megjelöléssel holott átvenném én, de jenelleg nem tudom van vmi ügyfélszolgálatuk ahol ezt jelezheti az ember? elismerem, ebben nem vagyok up to date, köszi előre is, ha vki tud segíteni
Jó napot! Benézünk ide is. Itt új AHT-van, kicsit csökkenő forgalom mellett. És maradhat jelentésig,ott lehet profitkivét vagy tovább robogás. 9200 ft-körül már jól árazott a papír.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.