Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Lesz ez 10K év végére, első nagyobb ellenállás 8750 ft, reggel hoztam a private bankingot, ott írja. Ellenállások:8750; 9063; 9375. De...nem kell nagy jóstehetség ahhoz, hogy kijelentsük, a Mol még idén min. 3k-n fog mozogni :Dr2332 ft.-
Korán adtam 8565-nél délelőtt nem gondoltam hogy átviszi a 600-at. Amúgy jelentéskor ill. Erik nyilatkozatoknál általában nem esni szokott profitrealizálás miatt ? Ezért sem tartottam tovább meg, hogy már ath ath-ján van....
Én hétfőn 8500-nál kistoppolódtam, de sebaj, ott vagyok MOL-ba tegnap óta. Longinak nem kellett volna eladni, 8500 ft-ra egy stoppot, ma megmaradt volna még neki.
Na de tényleg ha valahol van rá évesen 10e Ft-os célár, akkor még van benne tartalék én úgy gondolom. Persze ez nem szavatol semmit, de most inkább kivárok a jelentésig.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.