Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Nekem erre volt sejtésem, be is jött. A rövidtávú profitkivéteket a hosszabb befektetők alkalmi vételként gondolják! Magas forgalom mellett. Egy papír,ami a jelen fair érték alatt kapható most 1000-1200 ft-tal.
Szerintem is van további fantázia ebben a részvényben, nem változott a közép-hosszú távú várakozásom. Abban bizonytalanodtam el egy kicsit, hogy tartható-e rövidtávon az elmúlt hetek lendülete. Az sem zavar, ha a kiszállási pontom felett veszem vissza, csak tisztuljon a kép, hogy mit akar a piac.
Én nem raktam stoppot, mivel saját részvény, nem t-long. Megveszik a korrekciót, a MOL forgalmának majdnem 3-szorosa. Azért nem raktam stoppot,mert a ciklus,az eredményvárakozás 2005 ősze és 2006 elejei szinten van P/E-alapon. 15-éve nem volt ilyen magas várakozás, a korrekció ez a rövid vevők profitkivéte. Van még ebben szufla, 9000-9400 ft a jelen érték kb. Kéne egy grafikon 2004-2007 között nagyítva!
Le kene mennie 7800-ig, ez eddig nagyon komolytalan korrekcionak veszem. Persze meg alakulhat, jo esely van ra. Mondom ezt ugy, hogy 8300-rol vagyok benn, de orulnek ha lemenne 7800-ra, mert ott is vennek:) A szamomra tulzottnak tuno 8600 siman benne van. Szamomra sajnos.
Forgalom tekintetében egyértelműen a Richter mostanság a vezető rv. a BUX-ban. Szerintem ez pozitív, mert van érdeklődés a rv. iránt. Ugyanez nem, vagy korlátozottan igaz az OTP-MOL párosra.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.