Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Az a baj, hogy világméretű para kezd kialakulni a tőzsdéken. Ennek mennie kéne fundásan, de az általános tőzsdei esés ide is begyűrűzhet. Stoppokra odafigyelni!
Valóban meglehetősen nagy forgalom jött össze, de a végén. Kisebb lekötés lett belőle, de hatalmas mennyiségben. Továbbra is oldalazást várok felhalmozás mellett. Ha 10k-t jeleznek előre elvárásnak, akkor itt most jó belépő lehet.
Nem volt fáradtság. Csak bemásoltam a hivatkozást hivatkozásként. De igen, ez Reppasz kedvence lehetne, bár ha akart, akkor ma tudott volna szépíteni a legutóbbi bukója után.
Én egyelőre nem foglalkoznék vele! Egyrészt az árf. már felette van annak a trendvonalnak, másrészt majd ha visszaesik 8000 alá az árf., akkor talán érdekes lehet!
Szolid oldalazásra számítok pár napig, amíg a kezdeti lelkesedések megnyugszanak. 8150-8300 sávban elfogadható még nekem. Utána számítok a 8300 stabil áttörésére akár 8500-ig idöpont nélkül. 😉
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.