Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Mostmár jó lenne ha egy kicsit magasabb értékeket érne el ricsi.
Sajnos nem sok biztatót olvastam róla a menedzsmentjük részéről sem .
Sztem még jövőre is benne ülök majd a 43600.-as árfolyamommal :-((
mondjuk ebben egy a jó süti.... marha szük STOPal megint marha jó vétel az OTP... igazából ha innen eltud rugaszkodni ugy elszállhat mint a fecske magasan a levegőbe... a STOPot meg olyan közelre tudod tenni, hogy a veszteség gyakorlatilag egy szombat esti disco költségeivel vetekszik... szal én részemről eddig vettem az OTPt, még ma is, de kezd engem is idegesiteni, hogy a vezérek is csak adják, sajátrészvényállomány majdhogy nem nulla-rahinak szinte szavazati joga van már... mikor is lesz közgyüllés??? :))) Egyszer csak itt a nagy MOL felvásárlási lázban az OTPt szépen lassan kivezeti az unikredit... :DDDD Majd felajánlom nekik a pakkomat 20000ért.... :p
szavad nem lehet ez richtertől már megszokott... mit szóljanak az OTPsek... Csányibá elment nyaralni vaze azt itt hagyta tötyörészni a bankpapirokat.... 4napja szenved itt 10600 környékével.... mintha csak nem is az OTP lenne hanem valami humet....
A 150 napos MVA-ra azért figyeljél. Az utolsó két csúcs pont abba ütközött bele és onnan fordult vissza. Persze, lehet, hogy harmadjára meg átviszi - ki tudja.
Elismerem a duplaalj kicsi torz a közepén, ez zavar, de feltűnően szabályos, ja amugy utána már néztem hogy ez egy forditott "headandshoulders", szép célár, hát még ha a duplaalj is besegitene 39ezertől :) csak viccelek, 38,8 k az én céláram onnantól nagyon szűk stoppal kiüttetném magam :)
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.