Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Április óta épít egy "mellékcsatornát", aminek a teteje jelenleg 38500 ft - de szerintem nem megy el addig, mert 38400-nál megfogja a 150 napos MVA. Elkezdtem csökkenti a pakkomat (35500-on vettem), az utolsó csomagot 38350-re állítottam be.
Kiszálló 37.910-en megtalálva, ez szépen hozott úgy hogy közben meg telekomban ülök nyakig (hiba...), és fut még egy MOL is kölcsiben (kicsit magasról).
"35500-nál bepróbáltam volna ha lett volna cash" - gyere át az ebrokihoz, nekem sincs cash, én kölcsönrészvényben próbáltam be 36,6-ról, most keresgélem a kiszállót...(ez itt nem a reklám helye)
Most nézem a chartot, egy esetleges duplaalj? ha a március végi záró mahinációt nem vesszük figyelembe akkor elég szabályos a két alj 35k-nál, nyakvonal 39,6k-40k. Vélemény?
Mire alapozol kedves Bigbull? csak kérdezem, nem piszkálódásból, én 38k-t várok tőle egy pár napos swing erejéig, aztán ennyi nem feledhetjük sajnos hogy esőtrendben vagyunk, szóval ki tudja meddig pattan vissza, a mai nap elég meggyőző volt bár szebb zárót vártam, nem is volt olyan nagy ellenállás ez a rettegett 37,5k. További jó estét mindenkinek!
Hajrá Richter!
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.