Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Persze,ez egyertelmu. Mindig az adott idoponthoz es beker arhoz vannak beallitva a szempontjaink. Nyilvanvalo h a felvett pozihoz kepest viszonyitunk. Miert nezzem a tavalyi beszallo arakat,ha iden nyitottam pozit? Egyertelmu h az akkori arakhoz viszonyitok mas papirhoz kepest is. Azt azert tegyuk hozza,h nehez jo beszalloval rendelkezni ebben a papirban az elmult honapokat tekintve. Az en atlagom 6730. Aki viszont nyeroben van mert regi papirja van,egy ilyen kornyezetben nem realizal...hat..
OK. Akkor nézzük kicsit nagyobb távon. OTP ATH ról 15600-9670= - 38%-ban van jelenleg. Richter pedig 7400-6550~ - 11,5 %. Persze ebben csalás van, mert a Richter nem régen volt új ATH-n. Szóval ha a vírus előtti csúcsot nézzük, akkor kb. 7,7 % minuszban van. Rosszkor szálltál be, ezért látod ennyire negatívan.
Kicsit atnezel azon az aprosagon h az otp a lokalis aljatol 13% -ot emelkedett egyhuzamban,amibol most adott vissza vagy 4-et. Mi meg meg egy ilyen nap mint a mai,es a szakadek szelen allunk. A lokalis aljunktol nem h egy par nap,de hat het alatt vanszorogtunk kb 4-5% -ot,amibol egy ora alatt visszadtunk kettot. Igen,biztos vagyok benne h verszegenyek vagyunk,minden szenvedos emelkedesi kiserletunk egy pillanat alatt letoresre kerul,ha otp csere lett volna aljnal,nagysagrendekkel komolyabban mutatna most a szamlank.
mióta a MOL és az OTP veszi magát ezeknek a rv-knek az árai csak közelitik a piaci árat, de a saját vásárlás eltériti azt, pl ha elengedi a cég az árat, azaza nem vesz nagyobb az esés
Biztos vagy benne? Nézz rá akkor az OTP-re! Szerintem szarabbul fest. Richter le sem ment 6500-ig. Az általános rosszhangulatban aránylag tartja magát. OTP tegnap ilyentájt megközelítette a 10000-et, most meg az előbb 9665-ön volt, az - 3,5 %. Richter 6717-ről 6527-ig jött le, az meg ~2,5‰.Tény, hogy a MOL szerepel most a legjobban, de nem a Richter a legrosszabb.
Pedig jol jartal volna vele. Biztos ami biztos,megint mi estuk hanyatt a legnagyobbat mikozben minden logika szerint ennek a papirnak kellene a legutesallobbnak lennie. De hat a bet es a logika ugye...
Bejott volna szazadszor a 6720-as eladas. Komolyan nem is tudom mar h duhito v faraszto? Raadasul minel tobbszor tortenik,annal kevesbe meri meglepni az ember,mert attol tart h most mar tuti akkortol fog elmenni az ellenkezo iranyba.
Egyetértek! Pont erre szerettem volna utalni én is, hogy félő hogy megindul az eladáscunami. Mint pl. a citigroupnál, amit vettem pár napjaés azóta csak esik, pedig az elemzők vételre ajánlják.
Az emberek azt hallanak meg amit akarnak. Ezerszer le volt irva,150 vakcinakiserlet halad az engedelyeztetes fele. Ekkora mennyisegbol hogy neha egy-egy megakad,nem hir,hanem tok termeszetes. Ebbol vilagvege kovetkeztetest levonni,es fejvesztve eladasokba kezdeni szerintem oltari blodseg.
VUK szerintem arra gondolt, hogy az utóbbi napokban felfüggesztettek vakcina teszteket és egyre jobban ijesztegetnek a járvány "berobbanásával" ha így lesz a gazdaság is visszaeshet. Tegnap meg elindultak lefele a tőzsdék is.
Nem nagyon ertelek. Immar masfel honapja napi szinten emelkedik a fertozottek szama. Ki az aki szamara meg csak ezutan esik le "ha beindul a virus ujra?" Hat eddig mi tortent akkor ha van aki meg csak most keszul radobbenni,h virushullam keszul?
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.