Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Két "állat" miatt csinálod a műsort folyamatosan??? Egy noname fórumon, ahol a beírások és a valóság között az esetek 80%-ban nincs kapcsolat? Gondoltál már arra, hogy ezt az energiát arra fordítsad, hogy pl. önkéntesként segítenéd a karanténban rekdet embereket? Vagy esetleg a környezetedben szemétszedési akciókat szervezzél (parkok, élővizek környékén pl:)? Netán valamely karitatív szervezetben étel és ital (tea, víz), takaró, stb. osztásában működj közre a rengeteg nélkülöző számára?
2 originális gyógyszere van még a piacon: a 80 éves kalmopirin és a kifutóban levő, éppen versenytársat kapó wraylar. A harmadikat ( esmya) betiltották. A többi találgatások gyerekcipőben járnak. Évek múlva hozhatnak bevételt.
Pontosan melyire érted? Mert öt téma volt abban a hírben, mindenki leragadt a címnél, amivel nyílván kattintást akart vadászni a cikk író? Ha már véleményt nyilvánítasz valamiről, akkor a tartalomra reagálj, ne a címre. A cikkben foglalt infók nem lényegtelenek. A kisszálló nagybefektető számára talán igen, de csak azért mert meghozta a döntését korábban. Ezek a cégek nem változtatnak naponta a döntéseiken, abban biztos vagyok. Kiadták az eladási megbízást hetekkel ezelőtt, és most végrehajtják. Ki kell várni, míg vége lesz!
Egy fikarcnyit se legyel elkeseredve. Mivel ezerszer eljatszotta mar,h 6550-rol pillanat alatt leesik 6500 ala,most mar behuztam a stoppomat 6555-re. El is adtam mindet azzal a szandekkal,h lejjebb visszaveszem,de ha valami,akkor az biztos h ettol kezdve most mar csak azert sem lesz semmi komoly eses. Szoval fel a fejjel!
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.