Biztos elindulunk felfelé.
Most hallom a rádiós hírekben, hogy vezető, ELSŐ hírként szóltak a Richter 2019-es eredményeiről.
Csak jókat mondtak.
Pár héttel ezelőtt, mikor elindult csorogni lefelé, eldöntöttem, hogy a jelentésig hagyok időt és ha nem változik, akkor kilépek. Még az osztalékot sem várom meg. Tegnapi mozgása igen érdekes volt. Token kukában remélem :) Pluszban zártunk :D
Esélyes, hogy az osztalékig még várok vagy egy bizonyos szint eléréséig biztos.
Gratulálok a kitartóknak.
Köszi mindenkinek a valós, használható hozzászólásokat. Nekem különösen Bubu és Gyula grafikonjai, észrevételei voltak a vezető helyen, de ez nem jelenti azt, hogy mások észrevételei ne számítottak volna.
Sok sikert! Még találkozunk itt ;)
Most hallom a rádiós hírekben, hogy vezető, ELSŐ hírként szóltak a Richter 2019-es eredményeiről.
Csak jókat mondtak.
Pár héttel ezelőtt, mikor elindult csorogni lefelé, eldöntöttem, hogy a jelentésig hagyok időt és ha nem változik, akkor kilépek. Még az osztalékot sem várom meg. Tegnapi mozgása igen érdekes volt. Token kukában remélem :) Pluszban zártunk :D
Esélyes, hogy az osztalékig még várok vagy egy bizonyos szint eléréséig biztos.
Gratulálok a kitartóknak.
Köszi mindenkinek a valós, használható hozzászólásokat. Nekem különösen Bubu és Gyula grafikonjai, észrevételei voltak a vezető helyen, de ez nem jelenti azt, hogy mások észrevételei ne számítottak volna.
Sok sikert! Még találkozunk itt ;)
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.