Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Akkor már 6050-ig menjen el, mert ott van eladási megbízásom 1020 db-ra. Én marha nem adtam el, amikor a piréz eladta 7300-nál és tavaly 6800-nál sem. Amennyiben elmegy soha többet nem veszek ricsit.
Lehetséges, hogy csak én vagy telhetetlen, de egy magyar blue chiptől sokkal élénkebb kommunikációt, híreket, tudosításokat, tweeteket, bejegyzéseket (...) várnék el. Nemcsak az árfolyamkarbantartás (a folyamatos hír nélküli lecsorgás elkerülése) miatt, hanem a részvényesek tájékozatása végett is. A Richter kommunikációjának managelése külső cég feladata vagy házon belül oldják meg?
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.