Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Ha a MÁK-nál van a számlád, akkor nincs számlavezetési díj és az utalásoknál nincs tranzakciós díj sem. Ricsit osztalékért venni ezen a szinten hülyeség.
Ja, hát most 2%, viszont évről évre emelkedő osztalék várható + beépül az árba a nyereség ki nem fizetett része jó esetben. A ricsi tud hozni 8-9%-ot évente a jelenlegi árszinten.
Mivel nincs 1 éves PMÁP csak 2 a legkisebb 3.25% fixel az 1 éves kamatot csak tippeltem. Nem értem ennek a PMÁP-nak a működési elvét.Elvileg bármikor ki lehet szedni a pénzt de hogy pl egy 2 évesnél én 1 év után akarom a pénzem fogalmam sincs akkor mennyi lesz a kamat rá. De mindegy is mivel ahhoz hogy valaha PMÁP-ba tegyem a pénz ki kéne szállni ebből ez pedig jelenleg esélytelen még 2-3 évig :(
Soha nem is mondtam mást mivel fogalmam sincs mi az a certi.. én csak részvényt veszek ha jó árnak gondolom akkor meg eladom. Ez nálam több éves folyamat sajnos mert egyszer akarok szakítani de nagyot. Emiatt egy retardált balfék is vagyok mert az 5550-es pakkot simán eladhattam volna rég de végignéztem ahogy 6080-ig felmegy az vissza 4900ig... De ez van most jön 258k osztalék... kb a prémium állampapír ad ennyit 1 évre ennyi pénzre szóval még jól állok :)
Ez honnan jött? 1000dbot vettem 5050 ftért. Így a tavalyi év elején vett 2000dbommal (azt 5550 ért vettem) már 3000db részvényem van. Minek hazudnék? Kéred a képernyőmentést a banki teljesülről? Nem is értem no mindegt
Pénteken bevezetéses!!!!!!!!!!!!!!!!!! hírre leverték, már azt hittem le kell szedni valamit a polcról, most meg 2 napja veszik mint az őrölt az Allergant, néha nem értem, hogy mi miért történik. http://keptarhely.eu/view.php?file=20190619v00qgykz3.png
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.