Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
azért írtam a napossal érdemes a zárást megvárni hiszen akkor lesz informatív a napos gyertya , zárásig még bármi is lehet ......... egyelőre jónak tűnik, talán elfogyott az ordere az eladónak
Köszi, amit gondolok, és még mindig tartom az f.v alak van kirajzolódóban, 0.23 töri, 5200- ig. majd vissza 5100-ig. és onnan indul a buli!!! elvileg....de csak a szokásos gondolatom....nem kell rám hallgatni....majd kiderül:)
Nem, ha hír van, se eladni, se poziba lépni nem tudsz, mert a jegyző kámforrá válik, amire előkerül 5%-al kevesebbért tudsz adni, illetve már nem mersz pozibalépni, aki erre szánja magát, az kalkulálja be a szívszélhűdést piacmozgató hírnél, ami ugye jöhet simán itteni kereskedési időben, ha a közzététel a USA-ban történi délután 3 körül Allergán honlapjára feltéve..
Bubu raknál fel egy órás és egy napos chartot, ha megkérhetlek, én rá sem akarok addig nézni az én chartomra , amíg nem rendeződnek a dolgok... köszi...Látom "repesz darab" is eltűnt!!
Gusztustalan, ami a magyar tőzsdén megy, de hogy már a blue-kban is a mutyizás az úr, tényleg vérlázító. Dehát ebből kell kihozni a maximumot (nem csak a brokiknak) R: 5030
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.