Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Becsatlakozok én is.
"ha valósak az adatok, akkor ez 6% nyitott shortot jelent 16,8 milliós darabszámmal "
Ezt írták az OTP topicban.
Mi ezzel versenyezni nem tudunk, ami kevés volt benne azt is kicsaphatták a 5647-940-es rallyban.
5 357 HUF 202016.03.09. 14:59:02 +48 (+0,9%)
Ez így azért nem rossz. ;)
Én két felé vettem a pakkot, fele OTP, fele ricsi, de az otiból kiszálltam (én barom) 6.200-on.
...és nagyon úgy tűnik, h a mai napot is az oti viszi, már be is előzte a Richtert. Hiába, ha valami megindul...
Ez így van! Én pont ezért nem kapkodok, mert nincs meg a hogyan tovább? Ebben még lehet, sőt van lehetőség, a többi nagy rv viszont most nagyon el van szállva... Várni kell a beszállókkal.
Aki beragadt Richterbe lassan utoléri magát ,viszont más alternatíva ezeken a szinteken otp 6600 Mol 15500 meg már nem igen van ami hozna,kérdés Richter meddig mehet Otp sem magától volt olyan menő csak mert vették bennfentesek..
nagyon :)
Máskor figyelj majd mikor írom be a nyitást, most is írtam, hogy volt egy 5200es nyitás és 5100es zárás, majd a mostani 5280 átlag nyitás után ma 5400 körül nyitottam, átlag 5350 környéke, nem is számolom az átlagot,...célár 5080, esetleg 4800
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.