Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Majd, ha kiesik az ékből, akkor jöhet, amit te vársz, de szerintem, még benne fog tekergőzni, és az alsó-fölső trendvonal közti pattogást, akarom megjátszani.
Megint nem akarsz hinni a bandzsának?
Emlékszel szombaton mit írtam-"Egyszerűren fogalmazok : most vissza 4800 körülre 18-20 nap...aztán onnan fel 1800 pontot ....:-))))"
Lehet érdemes 5300 körül kiszállni valamennyi mínusszal és MTEL be átvinni ott vissza is hozhatja rövidebb idő alatt mint itt további bukó vagy végeláthatatlan ideig benne állni várni a kiszállót..
Az én tervem az, már ha lehet itt valamit előre tervezni, hogy az alsó vonalnál ráveszek 1000 db-ot, feltételezve, hogy nem esik ki belőle, és a fölsőnél mérlegelek, hogy dobjam egyben az egészet.
Függ a gáz aktuális állásától is, mert abban látok nagy UP lehetőséget.
Február 10.-től ékelődés, csak annyi történt, hogy a fölső ellenállásvonalába beverte a fejecskéjét.
Alsó támaszvonal 5150-nél áll most.
Érdemes rá figyelni, mert ha letörik belőle, akkor nagyot eshet.
Köszi Charlie!
Az olajban jól állok ( UCO )de gázt
még nem próbáltam. Utána nézek mi a
szitu.
A Ricsi miatt verem a fejem a falba
de már csak Nektek szurkolok azt
hiszem itt nem veszek bele, talán ha
visszajön 5.200.- körülire!
MI a tököm ez a Boldogság a magyar
piacon ( talán CECE? )
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.