Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
tisztában vagyok vele, hasonlóképpen látom én is, de pont a rv jósága miatt ott nagyon érdemes lenne venni, és fogunk is, mert szerintem a felmin érdeklődés hiányában történő vélhető elmaradása valószínűleg rá fog játszani.
Nem szabad izomból cselekedni.
Erik, akikhez ki kellett menjen Londonba, valszeg kitárazni akartak, de a megszólalása után, esély sem volt rá, hogy a robotot beüzemeljék.
Ez most lestoppolta az árfolyamot, több hónapra, mert a nagyoknak várni kell hírre, hogy ha eladni akarnak, vagy discounton most.
Váltig hiszem, hogy most a forint erősödése kavart be, majd holnap, ha 310 fölé megy az euro akkor majd megnézhetitek.
Nem kell azért teljesen komolyan venni a dolgot.
előzmény (#81362: Beerman) | válasz erre | 2016. február 22. - 20:12
4200-5600 írtál.
Az állítólagos 5600-as eladásod óta, mi változott a Richterrel kapcsolatban, mert annál most 10%-al lejjebb van.
Ha szerinted ennyit ér, akkor, hogy merted tartani 5600-ig?
Ez a te "lilaköd" elméletednek a cáfolata.
CharlieHewit
Hantás Mohikánnak feltettem a kérdést, ami azóta is megválaszolatlan.
4200-5600 táv több hónapos Richter birtoklást takar, márpedig, az elég idő ahhoz, hogy tisztában legyen valaki a céggel kapcsolatos történésekkel.
Ő nem volt, érvelni nem tudott, mert részvénye sem volt.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.