Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
semmi baj Kopejka nem vagyok mimóza, mint tegnap írtam is sajnálom a shortosokat is amikor nem jön össze, majd legközelebb sikerül. szép napot! mi a tipped ricsire mára?
Jó reggelt!
Nem várok én sem megállapodásból fakadó olajár emelkedést, inkább a kutatás visszafogása, meg a kanadai olajhomok-palaolaj-mélytengeri kitermelő cégek bedőlése ami tutibb.
Rubel erosodesere var, meg az emelkedo olajra, de egyelore sajnos a szaudiak ujra belekoptek a levesbe! Ezeknek a tevehajcsaroknak egy szavat nem szabad elhinni, akkor is hazudnak, ha kerdeznek. Ha az amcsik esetleg meg keszletnovekedest is jelentenek (ha jol tudom holnap), akkor ujra cumi.... Bizonytalan minden. Visszaszalltam egy kis pakkal, ha megis lenne valami ugras, de nem bizom a piacokban. Barmilyen kimutatast nez meg az ember eladasok csokkennek, nyersanyagok nem tudnak emelkedni egyre nagyobb a kapacitastobblet... Nekem ez nem egy eros vilaggazdasagrol tanuskodik es ha valaki donti a dominokat, akkor a magyar piac elszigeteltsege sem tud segiteni. Szoval en azt mondom, csak ovatosan es stopokat hasznalni kell (utalom a stopot, de most hasznalom).
betiltásról adolfról, pénz dőlésről süketelsz, mi köze ennek e tőzsdéhez? a kérdésre, hogy mikor lesz ennek valós hatása, nem reagálsz. tisztelettel, én csak szagolgatom a tőzsdét, de a kérdésekre tárgyszerűen válaszolok, amit te nem tudni miért nem eszközölsz
Az Erzsébet-utalvány és a SZÉP-kártya rendszer egyes elemeivel Magyarország megsértette a letelepedés szabadságát és a szolgáltatásnyújtás szabadságát. A bíróság öt pontban állapított meg eltérést az uniós jogtól.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.