Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Az indi annyira lekötött az OTP-ben, játszottam a db-számmal is 500-1000 között, hogy nem volt alkalmam adni megbízást 1000 db Ricsire is, így azzal kényszerűségből kivártam a 5648-at.
Az lett volna a nagy kasza 1500 db OTP meg a Richter 600 alól, de így is szép volt.
Panny? Van nekem is 500 db mutatoba... :D de mar gondolkozom, h hetfon kidobom 358-on vettem, de ezt most beneztem szerintem.
En meg vettem fhb-t 704-en is. De a 400 alatti pakk volt a legfinomabb... 1,5 honap alatt dupla. Szerintem soha az eletben nem lesz tobbet ilyen vetelem. Mas: Lehet menni pecazni a tavalyi jegyekkel, hetvegen megnezem a sulloket. Tiszan van vmi?
Az OTP-Richter együtt hiteles volt, evidens, hogy nem vittem át az OTP-t hétfőre, mert 2 napig nem számolnak fel hitelt, a Ricsikémet, így akármeddig tarthatom.
Ki be ugralva benne voltam amig dmelkedett. Nem hittem el milyen magasra hajtjak. De mindig vettek tovabb, igy mindig visszaszalltam. Aztan nov vege ota uldogeltem az 5500-on. :D mar tobbszor kiszallhattam volna 0-ban, de mondom csak keressek vmit ezen is. Ha mast nem egy duplacsucsot csak csinalnak vele... Erre megint szetszedtek.
Valamennyire kárpótolt az OTP, a Ricsi visszavétel hányattatása miatt.
Már rég terveztem, hogy a résnél visszaveszem, elírtam az előbb 500 db 775-nél, ma nyitóban 790-nen még 500, és eladva.
En tegnap elneztem 5795-on kaptam meg az otit,de azt is koran eldobtam 5860-on. Mindegy, ricsit elment 765-on, 2/3-at visszavettem 705-on. Kivancsi vagyok van-e meg innen tovabb?
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.