Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
attól én is szabadulnék, csak 835-ön nullás, ha odáig elmegy, akkor meg meg sem áll 14.200-ig szerintem, szóval vagy kivágom kicsi bukóval, vagy 14.200-re is beállhatok, és lesz, ami lesz...
Egy hét alatt szerintem eladhat 1 milla darabot is akár. Napi 200K. Azt felszívja a piac. Kb. 2 hónap alatt már újra be kellene jelentenie az 5%-alá kerülést. Bár azt nem értem, hogy ekkora pakkal miért nem keresnek neki nagy vevőt. Lehet nem tudna csak még rosszabb árfolymamal eladni?
285-ön simán megjelennek pár ezres vételi pakkok, akár hogyan adja az Aberdden, 260-300-között megfogja a vételi erő. Ez a szint soha nem fog már elesni!
Csak egy esetben lennék kevésbé magabiztos, ha a múlt héten napokig ugyanez lett volna, csak 100 ft-tal feljebb...
A MOL, Matáv elég stabil az elmúlt időkben. Nem szenvedik meg az eséseket.
Nem semmi az olaj ár.Jóárasított benyát fogunk tankolni. Eléggé leesett megint. Vszeg emiatt volt most egy kis beesés nyugaton.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.