Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Na megnéztem most késleltetetten s 2 részletben volt a kb 11K-s ajánlat s mikor kapott a 4517-s is, akkor hirtelen eltűntek az eladói oldalról ezek, maradt kb 3 K majd kilőtt.
4530-ról el lehetett látni 4572-ig s alig voltak eladandó tételek.
Jó kis játék volt ez, aki belevett 4530 alatt az jól csinálta.
Kicsit dezsávű érzésem van... November 22.-én 4 nappal az MSCI sztori vége előtt is volt egy hajmeresztő leszúrás (akkor) 4230 körülig. Nagyon sokan eldobákták ijedtükben a részvényeket, köztük sajnos én is... Aztán 26.-án, valahol 4560 környékén tetőzött az MSCI sztori. Kicsit olyan mintha a gyj előtt most is ki akarnák csavarni a részvényeket a kisbüfik kezéből!
Egy 10k körüli pakkot pakoltak 60 tól folyamatosan lejjebb, és az szaratta be a népet, és adták be a pakkokat. A 10k 520-on fogyott el, azért mertem belevenni. Eddig jól néz ki :)
elkapkodtam 4521 ről vittem feljebb na mindegy csak most hogy jól kisírtam magam jó legyen a gyj.
Meg vagyok fázva veszek is valami richter gyógyszert :)
Pillanatnyilag nekem egyáltalán nem tűnik úgy, hogy egy jó gyorsjelentést arazna a piac, sőt..! Nagyobbat esünk , mint Oti, pedig legalább annyit kene emelkednunk amennyit az esik! Szerintem nem fog esni a gyj után!
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.