Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Na most van a múltkori minimumnál Ft-ra pontosan, 4566. Várhattam volna idáig is akár, elkapkodtam ma a vételt, hogy a pénteket látva úgysem esik ez már nagyot.
Ez most úgy néz ki, egy szar időszak, de ki kell bőjtölni, mert jön majd a jó is! Ráadásul nem is olyan sokára! Talán jobb is ha esik egy kicsit, mert akkor nagyobb lendületet tud venni az újabb emelkedés! Nem csüggedni! A gyj. a héten lesz! Simán elhozhatja a fordulatot!
Csak poénból írtam. Mindenesetre nagy forgalom nincs az esésben, de ez is esés. Mi lesz ha el kezdik szórni a jó gyorsjelentésre, mert hírre adni kell lesz most?
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.