Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Megint tartják 4550 eléggé rontja ez a kis "sgetíség" a papír tisztaságáról alkotott véleményem. Nem tudom kinek éri meg, de lehet a Ricsit tartja, mert az így kiosztott részvények 5%-al többet érnek kb. és a dolgozóknak nem mindegy...
Törölt felhasználó2013. 12. 18. 09:59
Előzmény:
törölt hozzászólás
Én is a partvonalról nézelődök.
Próbálkoztam ugyan OTP-vel, de onnan is kiszálltam.
ha nem lennének a felrántások, a MACD már beadta volna az eladás jelzést
Törölt felhasználó2013. 12. 18. 00:20
Előzmény:
törölt hozzászólás
Hááát, csak az a baj, hogy komolyabb tétel nem merek (nem akarok) begyűjteni, mert rettentő kiismerhetetlen a papír a napokban.
Nagyon építgeti az alacsony bázisokat. Forgalom kezd beszűkülni. 43xx körüli árra várok, akkor megjönnek a vevők is űjra. Nem akarok most vmi gagyi árral bennragadni. A 46xx elfáradt. A le-föl rángásból arra következtetek, napok óta van néhány robot, a záró felrántások mindenféle elemzésnek ellentmond, 17:00-17:05 között nézek ki magamból, amikor az indikatív 4435-ről felráng 4520-ra, azután visszatáncol 4485-re...
A fiúk (alapok) nem engedik "veszni" a pénzüket és sztem most már komoly shortállomány épülhetett ... szűk stop mellett nem is értem miért nem játszom meg napok óta ..
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.