Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Amit leírtam nem üti egymást.
A csökkenő háromszög beilleszthető a Head&Shoulders nyak és jobb vállába.
A Head&Shoulders pedig az Elliot 5. és A korrekciós hullámába.
Az összes Bearish.
Végeznék egy kis TA. analizist, utólagos engedelmetekkel.
Egont nem olvastam, mert nem akar4tam, hogy befolyásoljon!!!!!
Rövidebbtől a hosszabb időtáv felé haladva.
December 9.-től egy sima csökkenő háromszög.
célár:4250
Október 25.-étől egy Head&Shoulders. Fej 4600, nyak 4400
Célár:4200
Szeptember 24.-tól Ellot
Célár:4100-4200
Mellékesen az emelkedő trendcsatornából is kiesett.
az nem így szokott kinézni... ha majd esésre játszanak, akkor nem 60e db-os lesz a bő fél napos forgalom.
hogy melyik nap gondolja valaki azt, hogy megérett egy komolyabb aratásra a papír? elnézve a gyengeségét, ez bármelyik percben bekövetkezhet.
egyelőre talán attól tartanak, hogy van még EGIS-ből maradt potenciális vevő. de ahogy telik az idő, úgy múlik ez a félelem.
minek tartanák a dolgozók miatt az árfolyamot? bármikor nyithat a dolgozó egy fedezeti short-ot, majd zárja, ha megkapta a részvényt. akár hetekkel, hónapokkal ezelőtt is megtehette volna.
Na ez így, ebben a formában nem igaz. Nem 5%-kal ér többet, mint a 3 évvel ezelőtt kapott pakk, hanem ~25%-kal.... Ezért nem gondolom, hogy a dolgozók miatt tartják az árfolyamot itt.
az 53001-es hozzászólásomban leírtam hogyan lehet 110%-os atombiztos pozikat nyitni, erre nem jelent meg...bakker! ;)
ja, és az eheti tuti ötös lottó nyerőszámait is odaírtam a végére...:)
4440
sztem van funda, jó sztori kilátások a cég jövőjére nézve...1 korrekció hangulati vagy technikai lehetne, vagy vmi váratlan rossz hír esetén...
4200-4600 range lehetősége nálam rövid távon
r 4436
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.