Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Erre szamitok en is.., szerintem a hetvege fele lesz erdemes vasarolni.., nem egy nap alatt jott fel idaig igy a korrekcio is eltart egy hetig kisebb megallokkal persze. Ugy dontottem turelmes leszek
Ekkora esésre azért nem számítottam.
Mind1 figyelem az eseményeket. Lesz valamikor hír még idén vajon az amerikai gyógyszer bevezetés körüli hercehurcáról ?
Ja OTP-t én nem vettem 4250-nél, de tegnap igen 4219-nél s azt dobtam is mikor megakadt. Nagyon lefelé áll az egész, mindenki belépett a 4500-t várva, háát..
Certi az olyan mint a befektetési hitellel történő tőkeáttételes részvényvásárlás, pl Tlong a Randomnál. De annál olcsóbb, akármeddig tarthatod és kb ugyanaz a tőkeáttétel itt 4400 környékén.
4K-nál nagyobb volt a tőkeáttétel, mert közelebb volt a kiütési ár is.
Továbbá TLongnál ha rossz irányba megy az árfolyam akkor fedezetet von be a szabad pénzből, certinél ilyen nincs. Na meg Ricsi longos papír, bele merek venni, mert nem félek a 3700-s kiütéstől. Addig úgy sem hagynám egyébként sem pörögni.
Persze hogy tudsz venni:
Ezek van long irányban:
EBRCHTL01
EBRCHTL02
Short irány, de ez 4600-n kiütik veszélyes, nagy tőkeáttétellel pörög már:
EBRCHTS01
Jobb oldalon tudod megnézni őket a Kapcsolódó termékek menüpontban:
Tudsz venni RCnél is EBRCHTXX név alatt futnak. A lényege az, hogy tőkeáttétes pl.1000 darab certival 1000 darab részvény ingadozásának megfelelő hasznot hoz és persze a kötési díjat csak az 1000 darab certi után fizeted. Ha Tlongolsz akkor 4,4-re fizetsz jutalékot + napi kamat. Certinél csak eladás/vételnél fizetsz jutalékor és ez így olcsóbb.
Hátránya ha nem mozog a piac akkor az árjegyző nagy különbséggel adja/veszi amivel 30 forintos ármozgásokat nem éri meg lekereskedni.
Itt megtalálod az áttét nagyságát is: link
Még mindíg tökéletlen az új rendszer, legalább is nálam (portfolio), kimondottan zavar, dühít, hogy 0-át mutat az indikatív oszlop
Törölt felhasználó2013. 12. 10. 05:19
Előzmény:
törölt hozzászólás
Nem sèrtődtem meg! :-) csak elmondtam a vèlemènyem. Ide azèrt nem irok annyit, mert màr annyiszor elmondtam mit vàrok. És mivel itt mèg mindig nem veszek bele, nem jàrtatom a szàm 100adszor is. Èn mèg mindig 4200-4300 körè vàrom ricsit, úgyhogy addig nem veszk bele. De mivel ezt így gondolom, amit mindenki tud, ezèrt ezen a szinten minden irkàlgatàsom fölösleges :-) amúgy is van mièrt izgulnom, ha màr jàtszadozomegy fekete bàrànnyal ( otp ). :-) :-) :-)
OK, én is vettem, szóval nem lebeszélő vagy pánikkeltő vagyok, csupán beraktam néhány érdekesnek vélt árfolyamot és óvatos hangvételű kommentet. Én is bízom a fordulatban ! Holnap meglátjuk mi lesz, sokat ma már nem hiszem hogy tehetünk ..
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.