Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
4533 nyald a seggem télen-nyáron , 4566 seggem a szadra pattanhat...nem túl intelligens hsz, Ok csak ez jutott eszembe az új csúcsról.., nem tehetek róla
Tartottam két napon keresztül úgy hogy fent el lehetett volna adni 4530 felett és lent visszavenni 4470 környékén. Majd a 3. nap vagyis tegnap ezt meguntam és kiszálltam. Ma meg kitört már a 4550-s csúcsból.
Elégge 1 mutyirally lett itt Mikulás előtt. Előzőleg 3 napig spekulálták az árat, hogy TA- ban jól mutasson, most meg elméletileg fel fog menni. De itt is fújódik a lufi csak az a kérdés meddig...
Tegnap du -tán meghúzták a DOW-t erre visszapattant..
Néha előfordul ez is... Korábban meg mint a birka mentünk a hamburgerzabálók után....
Durván 2011 elött.... hihi
Matolcsyék másképpen vannak behuzalozva..!!!
Az biztos ez nem a Mikulásch rally, csak a gulyásch.:DD
Az a baj, hogy ennyi erővel - elvileg - felfelé is kitörhet... Már 4050-nél, az előző ék alakzatnál is inkább az esésre tippeltem volna, erre simán kitört. Mondjuk az már tényleg sci-fi lenne, ha innen is felfelé menne!
Hát, ahogy egy régi közmondás is tartja: " Ami késik, az maga esik bele! :-)" Szóval simán megtörténhet!:-) Amúgy meg már engem is szétb.sz az ideg, hogy miért nem akar esni már??? Egyszerűen nem tud 550 fölé menni és nem értem ki veszi mégis 500 felett???
Egy hete tartom 4490-tol.., azóta is optimista vagyok es ezt többször jeleztem is, csak mar nem akarom az egyre bővülő negatív táborral szemben unalomig ismételni önmagam... Tegnap meg Pickpack is átállt a sötét oldalra, de ma megfizet hutlensegeert!!!
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.