Topiknyitó: Törölt felhasználó 2007. 03. 23. 10:54

Richter topik  

Egy kis reménysugár:-)



Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2013. 12. 01. 20:56
Előzmény: törölt hozzászólás
#52040
Éva,
az amaránt néha müzliként használom gyümölcs yoghurtba, kicsit hagyom állni, nagyon jó-
Sajt és a rántotthús...
Eljárunk néha egy vendéglőbe, ahol péklapát méretú pulykabécsit szoktam rendelni. A pincér már ismer, mert a rendelés után már automatikusan mondja, "ugye Bandikám, reszelt sajttal alaposan megszórva?"
Próbálja ki mindenki, a kisült, de még sercegő rántott húst gazdagon megszórni reszelt sajttal (nem parmezán!). Nagyon finom.
evazeller 2013. 12. 01. 20:46
Törölt hozzászólás
#52039
Törölt felhasználó 2013. 12. 01. 20:42
Előzmény: #52034  Törölt felhasználó
#52038
látom, te is szereted a kulinális, gasztronómiai élvezeteket. A kolbász mellé, ha raksz kockázott bacont is, és így sütöd zsírjára, egyszerűen elélvezel :)
Törölt felhasználó 2013. 12. 01. 20:38
Előzmény: törölt hozzászólás
#52037
apropó, zabpehely...
a rántott hús prézlijébe fele zabpelyhet teszek. Naggggyon finom ropogós rántotthusi lesz...
evazeller 2013. 12. 01. 20:04
Törölt hozzászólás
#52036
Törölt felhasználó 2013. 12. 01. 19:00
Előzmény: törölt hozzászólás
#52035
Gratula Evike!!!
Törölt felhasználó 2013. 12. 01. 17:54
Előzmény: #52029  Törölt felhasználó
#52034
Eloszor is mindenkitol elnezest kerek aki ugy erzi hogy egy kicsit kisajatitottam a topikot penteken es ugy talalja, hogy egy kicsit sok volt belolem...Altalaban probalom roviden keves hozzaszolassal megfogalmazni a kerdeseimet, velemenyemet,de penteken valahogy ugy ereztem magam mint a junior focista mikor felkerul a felnottekhez es eloszor kerul helyzetbe es sokak meglepetesere golt lo...
LuDenS, mikor kolbasszal fozok(persze nem szarazkolbaszrol beszelunk),ugy kezdem, hogy kisutom a zsirjat...Ez a titka peldaul a nem zsiros rakott krumplinak es altalaban a nem zsiros, de joizu magyaros kajanak.., szoval miutan kisult a zsir- attol fuggoen mennyire zsiros a kobi- kiszeded a zsirbol es eldontod mennyit hasznasz az aktualis fozeshez a tobbi zsirt meg felreteszed, mert abban egy par TV paprikaval meg nemi pacolassal olyan flekkent csinalsz,hogy besz@rsz.. na jo.. megint sokat irtam..sorry.., ja es meg valami,,, ha igy fozol akkor nem kell a Richter-fele, hanem eleg a Zwack-fele gyomorkarbantarto...so we back to the topic now..
evazeller 2013. 12. 01. 17:53
Törölt hozzászólás
#52033
evazeller 2013. 12. 01. 17:47
Törölt hozzászólás
#52032
Ddavid 2013. 12. 01. 17:43
Előzmény: #52027  Törölt felhasználó
#52031
Hétfőn szerintetek mi várható? Kisebb korrekció és DT long szerintetek érdekes lehet vagy certit érdemes venni, mert megy ez még feljebb? :O

Törölt felhasználó 2013. 11. 30. 22:49
Előzmény: #52029  Törölt felhasználó
#52030
Nagyon jó a recepted.A nokedlinak kézzel szaggatott nagyobb méretűnek kell lenni.
Én a tejfölt és a kukoricát kihagynám.
Törölt felhasználó 2013. 11. 30. 16:08
#52029
kis főzőcske ....

sokan nem kedvelik a paprikás krumplit. Unalmas, egyhangú. Naaah, itt egy jó kis recept, amit ma csináltunk itthon:

Füstölt kolbászt és egy nagy fej hagymát megdinsztelünk, kevés olajon. A kolbászból elegendő zsír fog kijönni. Ne sajnáljuk a kolbászt, mert virsli nem lesz a főztünkben. Hogy ne "kapjon le" a hagyma hamar, egy nagyon kevés (egy evőkanál) vizet rárakunk dinsztelés közben.
Amikor a hagyma már "üveges" rátesszük erre az alapra a kockára vágott nyers burgonyát. Felöntjük kevés vízzel, és gazdagon megszórjuk őrölt piros paprikával. (Így biztos nem keseredik meg a paprika, ami akkor gyakran előfordul, ha a sercegő zsíros alapra szórjuk.)
Alaposan összekeverjük, és fedő alatt majdnem készre főzzük (lassú "tüzön", hogy ne égjen le. Amikor eljön a "majdnem", összevegyítjük konyhakész nokedlivel és morzsolt főtt kukoricával (konzerves). Ezek mennyisége ízlés kérdése. Én úgy kedvelem, ha a nokedli-kukorica keverék fele a krumpli mennyiségének. Szóval, ezt az egészet még néhány percig összerottyantjuk, és kész a finom paprikás krumplink. Eszünkbe se jusson virslit rakni bele!
Tálaláskor jéghideg tejfölt halmozunk a tetejére, amit még kis petrezselyem zölddel is díszíthetünk.
Szoba hőmérsékletű fehérbor illik hozzá, nem szomjoltóként és nem fröccsként!!!

Ha túl sokat ettünk, valami richter-féle gyomorkarbantartót javasolnék :)
spy
spy 2013. 11. 30. 00:52
Előzmény: #52027  Törölt felhasználó
#52028
Miért? Ma, hogy indult (vagyis tegnap)?
Ricsi szíve erős. Kisebb megingásokkal, de csúcsra tör...
Törölt felhasználó 2013. 11. 29. 21:07
Előzmény: #52025  Törölt felhasználó
#52027
a napi csúcson való zárás nem feltétlenül jó, eséssel fog hétfőn indulni, vszinű.
Törölt felhasználó 2013. 11. 29. 18:28
Előzmény: #52025  Törölt felhasználó
#52026
ezt mindannyian tudtuk, hogy így lesz. ezen nincs semmi meglepő. legyen szép hétvégetek.
Törölt felhasználó 2013. 11. 29. 17:46
Előzmény: #52024  Törölt felhasználó
#52025
napi csucso..yamie!!!
Törölt felhasználó 2013. 11. 29. 17:37
Előzmény: #52021  Törölt felhasználó
#52024
átkötések
andrasone
andrasone 2013. 11. 29. 17:20
Előzmény: #52020  Törölt felhasználó
#52023
tévedhetek.. :)

de van mit bepótolnia a buxnak.

és a richter is kiveszi a részét ebből.

A világban bika piac van és úgy látom hogy mi is rajta vagyunk a világtérképen.
Törölt felhasználó 2013. 11. 29. 17:20
Előzmény: #52017  andrasone
#52022
az valóban az...
Törölt felhasználó 2013. 11. 29. 17:17
Előzmény: #52020  Törölt felhasználó
#52021
Zarasban csinalt meg egy fel millardot..Eros!

Topik gazda

kyra
4 3 4

aktív fórumozók


friss hírek További hírek