Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Elszórakoztam vele mai is, kb 40 db.ot reggel eladtam, majd visszavettem, megint eladtam... kb 15e zsebben . Uncsi, hogy le-fel tologatják 1k-t, mi meg hónapokig várjuk a sültgalambot, ami helyett rendre tojógalambot kapunk...
Ezeknek az "egyszerinek tekinthető tételekn ek", amivel az eredményt kozmetikázzák (évről-évre?) a cégek szvsz. szaga van.
Én is lehúzok a budin majd mindennap egy egyszerinek tekinthető tételt, az se ibolyaszagú.
A Lacus igen be van sózva, az általa sztem nem várt 1-2-3 napos emelkedés kicsit megkavarta, - gondolom.
Én nyitóban vettem a maradék cashből, a gyj-ig hátha meghúzzák egy kicsit?
Hajrá Ricsi !
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.