Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Egy kis délutáni öntés? Jöhet?
Könnyes zsebkendőinkkel a 37k-nak is lehet lassan búcsút inteni?
Méghogy kitörés, meg 40k...meg 45k-s célárfolyam... mikor? 2010-ben?
min: 37195
Nem de elgondolkodtató ahogy jönnek a hírek :
-ricsi saját részvényt vásárol---árak le!!!
38800-ról!!!!
-Zentiva leminősítés ----árak le!!!
Az egész magyar tözsde szinte haldoklik.....nálunk a bluechip-nél egy 10%-os diszkont már nagy szó......az Eu tele van 15-25%-os lehetőségekkel----lásd otp elemzés a Tözsdefórumon.....eléggé lehangoló a kép.....persze ez csak az én véleményem!!!!!
Elég nagy itt a csend ma !
A jelenlegi szint ha elesik akkor ....
Mikor lesz meg a 40k?
Milyen medvéket és mikor engedtek, vagy engednek ki? Netán a gyj-ben leendő rossz hírekre célzol?
Állítólag a Richter vezetői 3 medvét is kiengedtek , hogy a részvényvásárlásukhoz
kellően olcsó árak keletkezzenek,,,,csak az a kérdés , hogy utána be fogják-e őket hívni a karámba?????
Jó reggelt, jó szurkolást!
Rájár a rúd a tőzsdékre, és a gyogyópapirokra is
"Zentiva: jelentős célárcsökkentés a CS-től"
Bizzunk benne a Ricsi jó gyj-t fog kihozni, különben....
Én rosszabb hangulatra számítottam ma reggel, de ...rt: 37700
Mikor jön ki a gyj?
A 06q3-hoz képesti csökkenés az nyilvánvaló, kérdés mennyivel, és vannak-e pozitívnak minősíthető tendenciák 07q3-ban.
Talán egy 10mrd feletti q3 okozhatna némi örömöt.
Viszont, ha folytatódik a mai globál para akkor a jövő eléggé ködös.
Az Egist viszont jól leütötték!(22k1)
Korábban az Egon az Egist a bét jó előrejelző indikátorának tartotta...
Remélem nem ez a sors vár ránk a jövőhéten!
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.