Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Üdv !
Ritkán vések, max olvasgatok, ha érdemes. :) Amúgy minden oké. Épp kiszállogatóban lennék ilyen olyan papírból, csak ugye azok a fránya célárak. Rugalmasabban kellene kezelnem ezeket a dolgokat. :) Pannergyben még azóta is benne ülök és várom a "csodát"... sokan kiábrándultak már.
Én valahogy még mindig nem azt érzem, hogy rosszak a kilátások. Persze lehet nagyobb a szemellenzőm a kelleténél. :)
Nem a pénz miatt tőzsdézem.
Élvezem, ennyi a varázslat.
Arról szól számomra a történet, hogy tudok-e jó döntéseket hozni, és ha meghozom, tudok-e cselekedni akkor, mikor kell.
Egyébként nem értem a gúnyos megjegyzést, én soha nem bántottalak.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.