Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
ma a próféta szólt belőlem reggel...:)
3700-as oti meglett...el is adtam, amit reggel vettem...igaz, csak kőkemény 40db volt:)
ricsi 37140-175
de ez hogy van nálad, néha látod-néha nem?;)
ááá, ugyan...ifjú tőzsdés vagyok én...:)
teljesen igazam amúgy is csak akkor lesz, ha ma látunk otp 37xx-t is...ahogy írtam még reggel...és akkor otp is 37..meg ricsi is 37...;)
az igazi vételi jel még csak most fog érkezni az egis-be, sztem...16,1K-ról van kicsi, de még kéne mellé, mert óvatosan kaptam bele az akkor még formálódó duplaalj lehetősége miatt...
a ricsi délelőtti tökölődésre számítottam, írtam is...
a portfolio.hu után szabadon...:)
ma az otp lehet fókuszban sztem...3700ig elmenetelhet. a ricsi a tegnapi felkötést visszaadhatja, azaz -1% a délelőtti órákban, aztán kiderül...a tegnapi mol-tkom rali miatt kicsi bizakodás a délutánban...
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.