Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
szióka, én 29 db-ot elcsepegtettem, a napi "eredményem" -96 ezer. Áttettem MOL-ba, sőt még adtam 10 db-ra megbízást 36355-re. Ha ez a 10 is elmenne, akkor már csak 15 maradna ...
nagy dilemmában vagyok ha eladnám ricsit lenne pénzem molra , otira és lenne esélyem h még az életbe kiszáljak azokból is viszont úgy néz ki h ricsi megy most...rosebb egye meg h ennyire nehéz ez
Ennek a papírnak most felfele áll. Meg jön a februári gyorsjelentés. Az is már 1-hónap csak. És jót várnak tőle. A jelentés előtt meghúzzák, kijön a jelentés, akkor kiveszik a profitot.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.