A 180-as megforditotta, korabban ott volt az ellenallas, ahonnan 2-szer fordult. Most miert kellene a 200-asig menjen, ami kevesbe kovetett, mint a 180-as?
Ismered azokat, akik lefele mozgatjak az arakat? Mert ilyen merteku "optimizmust" nehez lenne akar fundasan, akar technikailag megmagyarazni.
Mert ugyebar van egy olcson vett, de rosszul mukodo cegcsoport es egy kivaloan menedzselt mar meglevo resz, aminek a novekedese 1-2 even belul nem kerdeses, legfeljebb a merteke.
Az EPS lassan meghaladja az 1000 Ft-ot, az arfolyam meg gondolkodik, hogy a 10000 olcso-e.
Technikailag a 10000 sokaig volt ellenallas, most mar tamasz kellene legyen egy fundasan megjobb cegnel.
Melyik reszevel vitatkoznal?
Engem baromira nem érdekel, hogy ki miért viszi le, csak írtam, hogy mit látok! Sajnos esésben van! Gyárthatunk magyarázatokat, de tények tények maradnak!
Ez egyszerű: esik..hogy miért? Mivel több az eladó mint a vevő Kóstolgatja a 100 naposat egyre drasztikusabban, és el fog esni, de ez én privát véleményem!
Ezzel lehet egyet érteni vagy nem csak én így látom.....és nem bosszúból vagy rosszindulatból csak a privát véleményemet írom, mint nagyon sokan!
A tőzsde már csak ilyen! Az viszont érdekes, hogy mindig megjelennek újabbnál újabb nickek a fórumban, akik ledumálják az árat, mert ők ÍGY látják. Mondom, érdekes. Már csak azért is, mert a 9800-as ár kemény szintnek kellene lennie, ennek ellenére ha az elesik, utána már tényleg csak a 200 napos van, n aha az alá is beütnék, akkor az csúnya lenne.
Én már nem várnám 9800 alá, de mivel ez Magyarország, semmi sem elképzelhetetlen. Mindenesetre valaki nagyon jól járt, hogy ennyire levitték az árát a papírnak.
Szia ! Ezt nem úgy hívják, hogy korrekció az esésben ?
Már akartam kérdezni, hogy valaki megnézné-e, mit mondanak a görbék, így köszi, hogy megelőztél.
Az EBITDA marzs valóban nem túl fényes, de ez nagyban lehúzta az EETEK szintje és Zilah és Marosvásárhelyen sem indultak még el a fejlesztések. Lesz ez még jobb is.
De jó az ár még,de +5%-nál azért nem veszek bele.A mai nap is egy szivatás volt.Szépen összeszedték gyorsan amit lehetett.Záróban meg beállitották az árat.Szerintem lesz még olcsóbb legalább egyszer....
Mire eldontod, hogy vennel, mar nem jo az ar? Tegnap nem lett volna jo 10000 alatt? Szerintem tegnap kis kockazatu beszallasi lehetoseg volt, aki adta, verheti a fejet a falba. 10000 alatt szerintem mar csak a hulyek adjak, abbol meg szerencsere nincs sok.
RFV 2009
Az alját nem látom egyenlőre, de én vettem az elmúlt napokban.
2010 előtt és 10000 alatt nem áll szándékomban megvállni tőle.
Ha csak.....