Ezekről nagy vonalakban már lehetett tudni.Nem váratlan esemény.Mindenesetre valószinűleg jól értesült baráti kezek ma többször is belenyultak a papirba nem kis tétellel ami biztató.Igaz multkor is így volt,aztán tuszokmesterék megtréfálták őket.Meg mindenkit
"A Kibocsátó 2011. június 7-én arról tájékoztatta a Tőzsdét, hogy 2011. június 7. vagy 2011. június 8.
napján a Társaság olyan jelentős ügyletet kíván kötni, amely az általa kibocsátott részvények
árfolyamát jelentős mértékben befolyásolhatja, erre tekintettel kérte részvényei kereskedésének
felfüggesztését."
Hmmm....
Na most már tényleg érdekelne, hogy mi lehet az a "jelentős ügylet" ami miatt 2 napra lezárhatják a kereskedést. Bár azon sem csodálkoznék, ha holnap valamikor újraindítanák...
Az egyik legfontosabb hír, azaz hogyan tudja kifizetni az akvit a cég, szerinted nem ér felfüggesztést? Szerintem az egy baromi fontos hír lenne! Ez az egyik legnagyobb aggodalom az akvival szemben! Ha ez megoldódna az egy remek hír lenne! Szóval remélem, hogy valami ilyesmi hír lesz vagy egy sikeres lengyel kötvény kibocsátás. Vagy lehetne az is, hogy eladták az EETEK részből a nem megfelelő cuccokat jó pénzért. Vagy ez mind egyszerre! :D
Azon a napon 30k volt a forgalom.Ha hozzáadod az az utáni napok forgalmát is,elég szép darabszám jön ki:-) Pár ezer darabbal le lehet törni az optimizmust.Elég nyitás előtt berakni egy két szép pakkot eladásra és már el is tűnik a vevők jó része.Nem biztos,hogy shortzárás volt a héten.Bár lehet
RFV 2009
Az alját nem látom egyenlőre, de én vettem az elmúlt napokban.
2010 előtt és 10000 alatt nem áll szándékomban megvállni tőle.
Ha csak.....