Vannak azok a bolondok, akik járnak-kelnek az utcán, mondogatják a mantráikat, néha be-beszólogatnak teljesen véletlenszerűen bárkinek. Na te pont ilyen vagy itt a fórumon. Egy épkézláb hozzászólást sem voltál képes még leírni, csak a se eleje se vége agymenéseidet ismétled naponta hússzor különböző nevek alól. Hiába, lehetne szimpatikus a világnézeted, de ahhoz nem a Kossuth téri proli jobbos vonalat kéne képviselned. Hovatovább, meg kéne tanulni magyarul! Helyesen írni, a mondatot megszerkeszteni, központozást megfelelően használni. Utána döngesd a melled, hogy mekkora ősmagyar vagy, hisz ápolod a nyelvet, terjeszted a színes magyar kultúrát.
Csak sajnálni tudlak kedves johnny1! Reménytelen eset vagy.
Nem értem miért kéred ki, hiszen írtad legutóbb is, hogy azért gondoltad meg magad, mert túl rózsaszín volt a szemüveg, de korábban is írtad már, hogy megfelelő napokon jó lesz aláállni az árnak azzal a pénzzel, amit korábban hasonló módon szabadítottál fel.
Azt, hogy én manipulálni próbálok, kikérem magamnak...Látszik,mind a türelmed, mind a stílusod kezded elveszíteni papír nélkül.
Nem gondolom.Csak ahogy láthatóan nem minél jobb áron akar eladni,óvatosan, hanem látványosan, hirtelen, kulcsszintek közelében önt--a látványhoz képest alacsony darabszámmal,aztán semmi....nos ezek vegytiszta shortos cselekedetek.
Bizonyára már olvastátok, de ha mégsem, ajánlom figyelmetekbe, hogy van egy jó, 3 oldalas cikk az E-Starról az aktuális Figyelő 52-54. oldalán + zöld energia kilátások 4 oldalon keresztül.
Nincs azzal semmi gond. Te is eladsz, ha úgy látod, hogy sokat ment hirtelen, hogy aztán aláállhass, ha arra van szükség. Ki így-ki úgy próbál manipulálni.
Miért gondolod, hogy vissza kell neki venni?
nem az ő cége volt ma,váltott lovakkal dolgoznak, de a módszer átlátszó és sokadjára már szánalmas is...
nem veszi észre, hogy ez,itt és most, így nem fog menni...minél tovább csinálja,annál fájdalmasabb lesz neki visszavenni a pakkokat.
Persze nekünk annál örömtelibb...
Nem volnék meglepve, ha Egon cége nyomorgatná lefelé, hogy bejöjjön neki a doji starra fekete gyertya :) A tegnapi kicsi dragonfly doji viszont felfelé fordítja ha jól tévedek.
Mindig örömömre szolgál, ha tisztességesen és reálisan gondolkodó honfitársaim osztják szerény vélemény. Már "csak" azt kéne valahogy kiokoskodni, hogy lehetnénk laza pár millióan, mielőtt végkép ( 5 percre vagyunk ettől) késő lenne.
RFV 2009
Az alját nem látom egyenlőre, de én vettem az elmúlt napokban.
2010 előtt és 10000 alatt nem áll szándékomban megvállni tőle.
Ha csak.....