Az optimizmust a nemzetközi hangulat lombozza kissé pillanatnyilag.Ami nem azt jelenti,hogy bármi is változott volna a cégen belül.A vevők pedig a várt szinten megjelentek.És talán former is ott van a könyvben
Ma nézegettem a határidős pozikat. 1106-ra 2139 db nyitott kötésállomány van 06.17-ei zárással. Ha jól tudom, a cégnek 1200 db hatis pozija van erre az időre, 9500Ft körüli bekerülési áron.
Na már most, ez összesen 213.900 db részvényt jelent. El tudná valaki nekem mondani, hogy ez hogyan hathat az E-Star árfolyamára nézve, ha júliusban zárják a pozijukat? (bocsi, hogy erről kérdezek, de nem hatizok, csak olvastam róla már egy keveset)
Plusz kedden kgy. lesz, ahol döntenek a 600 ezer db új részvény bevezetéséről. Gondolom itt nem szabhatnak meg árat, hanem majd csak időtartamot. Gondolom nem ezen a 12k körüli áron akarják kitenni a piacra ezt a mennyiséget...
Jó,igazából május-júniustól várok hireket és nagy forgalmat nagyobb hullámokkal.A trend végig long.Komolyabb és hosszabban tartó esést október-novembertől várok jelen helyzet szerint
RFV 2009
Az alját nem látom egyenlőre, de én vettem az elmúlt napokban.
2010 előtt és 10000 alatt nem áll szándékomban megvállni tőle.
Ha csak.....