ATH-n? Miért, te csak abban tudsz gondolkodni, hogy shortol, aztán még aznap vissza kell vegye? Az nem lehetséges, hogy az elmúlt 2 év alatt összegyüjtögetett pár ezer darabot, amit akár egyben ki is szórhat?
Engem nem érdekelnek az 1-2%-os mozgások, de ha veszek 11800-on és a második 12000 támadás is sikertelen lesz, akkor foghatom a fejem, hogy vehettem volna 11000 alatt is, most meg minusz. Egyébként is miért rinyálnék, ha esik? Ja, hogy csak felet? :-)
Több volt nekem ezen a részvényen, mint 60%, okom nincs panaszra. 10000 alatt úgy döntöttem, hogy eladok, mert akkor úgy gondoltam, tévedés volt, de akkor sem fogok kapkodni, hogy márpedig nekem 12000 alatt még kell, mert mindjárt 15000 lesz.
Egyet azért nem értek, és ez nem kötekedés akar lenni: a múltkor azt írtad, hogy nyitott pozíciód van kb. 200 millára, nem annyit fektettél be a cégbe, előtte viszont azt, hogy nem akarsz jelenteni, hogy elérted az 1%-ot, ezért visszaveszed a tempót. Gondolom, tőkeáttételes kereskedésnél nem kell jelenteni, ha átléped az 1%-ot.
Húha, lehet tényleg nem amatőr..van 10k-ja--na akkor fusson, ki merre lát--meglepődnék?..lehet nem lepődnék meg, hogy mennyire nem meglepő...oszt ATH-n zárna...
Te pedig kezdesz egy kicsit idegesítővé válni...
Bakker vagy vegyél, de ne rinyálj itt egy 0,5%-os esésnél..vagy ha nem, vállald be,bátran, hogy lemaradtál az utolsó 60%-ról..nem baj, csak ne más legyen a hibás...
Igen,ezzel én is szoktam lenni.Tegnap előtt volt 450 is.Tegnap gondoltam veszek 500 körül.Persze nem kaptam,felment 800 fölé.Szóval én 500on is szivesen vennék még :-)
Annyira lehet, hogy nem amatőr, ha akkora mennyiséget be tud rakatni. Mondjuk ha piacin el akarná adni, talán te is meglepődnél kicsit.
Abban milyen szándék lehet, hogy valamelyik nap végén 3-4000 darabot vettek, amivel az ár plusszba került, pedig előtte nagyjából egész nap minusz volt? Esetleg elrontott short?
Egyetlen dolog kell az árfolyam emelkedéséhez: el kell adnom az összes E-star papírkámat. Meglássátok másnap min.10%-ot hoz (Nektek) „megint előjön a szkepticizmus, ami a tartós emelkedés egyik szükséges eleme..”
RFV 2009
Az alját nem látom egyenlőre, de én vettem az elmúlt napokban.
2010 előtt és 10000 alatt nem áll szándékomban megvállni tőle.
Ha csak.....