"Meg az általad említett amcsi típusú prezentáció... Ez sem jó jel sajnos..."
"a prezentáció szerintem nem a szokásos forrásból származik, hanem amerikai stílusú ígérgetés
nagyon nagy a távolság a jelen és a cél közt"
"exmnbs1 Te mit gondolsz a reális kockázatokról?
Pl. a részvényhígításról?
Egyáltalán mi szükség lenne rá, ha a sikeresnek kommunikált Kötvényprogramokból elegendő pénze van a cégnek a következő pár év projektjeire???
Te ezt érted?
Üdv.!! Nehogy már ne legyen pénzük az ezévi projektekre! A kötvénykibocsátásokból futná legalább az
önerőre!"
"3 dolgot látok:
a tervek túl ambiciózusak (a prezentációból észlelhető)
forrásaik nem voltak kirészletezve, nem látszanak
ahogy a hígítás mértéke sem
a kötvény kibocsátás kérdéses hogy eléri a 2. kör eredményét, amely rosszabb lett
az 1.körnél"
nekem sosem volt az az érzésem, hogy ex az RFV ellen beszélt volna. Tárgyilagos.
Törölt felhasználó2011. 03. 08. 18:07
Vegyétek észre, exmnbs1 és johnny1 látszólagos " szakmai " értékelése valójában egy negatív töltetű lebeszélő dialógus! Nem véletlen a dolog, a célját nem tudom, nem is érdekel,
de nem kéne válaszolgatni nekik.
Jó lenne tudni, hogy mennyire nyomul a propaganda a lengyeleknél! Mert ha ott akarnak terjeszkedni, új forrásokhoz jutni, akkor nyomni kell az infót rendesen. Remélem az új igazgatósági tagok jól nyomják a PR-t...
Jogos észrevételek. Szerintem a lengyel piacon mindkét probléma lényegesen kisebbnek látszik majd. Sokkal több kötvényt el tudnak adni és az is meg lesz oldva, hogy milyen részvények jelenjenek meg a lengyel tőzsdén. Persze ez csak az én véleményem, nem biztos, hogy a cég is így gondolja.
RFV 2009
Az alját nem látom egyenlőre, de én vettem az elmúlt napokban.
2010 előtt és 10000 alatt nem áll szándékomban megvállni tőle.
Ha csak.....