Igen, értem. Csak ugye az éves 19%-os kamat... Ha megvárom az őszt (ősz kezdetét) akkor az ugye még 3 hónap.. Szóval az 6 hónapra 9,5%-os kamat.. Akkor már kéne 11 k-ig mennie, hogy megérje.. Nehéz dió ez, nemtudom!
Én simán kinézem belőle a 10k-t, de inkább többet. Nem csak a számat tépem, ez alapján vettem fel a pozimat is. Ha mindenképp tőkeáttéttel akarsz nyomulni, akkor okosan válaszd meg a stoppot, mert a részvény illikviditásából adódóan egy nagyobb játékos könnyen intéz -15%-ot, de +15%-ot is napon belül. Ha türelmes vagy, tudsz a kezeden ülni, akkor ne csak 2 hónapra vedd, várd meg az őszt ;)
Roadrunner, nem vagyok turelmetlen. Igazabol annak adtam hangot, hogy mindenki erzi es/vagy tudja hogy az RFV egy oriasi lepes elott all. Ebben a befektetoi hangulatban keves reszvenyt tudnek megemliteni amelyikbe erdemes lenne befektetni. Ezert csodalkozom, hogy nem jelentkezett nagyobb vevoi reteg (leszamitva az ERSTE-t). Egyebkent annal a 10%-os hegymenetnel pont sieltem es nem tudtam igazan kovetni a buxit.
Sziasztok!
A véleményetekre lennék kíváncsi.. Szerintetek elérjük tavasszal a 10k-t ? Ezt már csak azért is kérdezem,mert az ugye +10%... Ha felvenném a tőkém 4x esét,és mondjuk ez 3 hónapon belül (szal májusra) felmenne vmikor 10k ig, az ugye 10%.. A 3hónapnak a kamata ~4,8%.. Tehát lenne a tőkém 4xesének 5%-os haszna ami az eredeti pénz 20%-a.. De ha szerintetek ez abszolút hülyeség akkor lehet elvetem,csak kérdés volt..Kérdezni márpedig nem szégyen..vagy esélyes hogy benéz még 8500 alá? Köszi a válaszokat!
" A közlemény szerint az Erste Befektetési Zrt 100%-os leányvállalata, a Portfolio Kft. (mely nem áll tulajdonosi kapcsolatban a Portfolio.hu-val) 3,11%-os pakettel (74 544 darab papír) bír, míg az Erste közvetlenül 2,57%-nyi (61 656 darab) papírt birtokol. " link
Na már most akkor az erstés shortos történet annyira nem hihető... Ha csak az 50k darabjukat vették volna vissza, akkor nem nőtt volna több, mint 1%-kal a részesedésük. Netán félreértek valamit?
Egyébként a nyugdíj pakk miatt félőknek ez remélem egy erőteljes megerősítés a VÉTELre!
Ennek a hírnek, árfolyam változtató hatása vajon van-e ?!
És annak ellenére,hogy múlt héten emelkedtünk 10%ot,nem azt jelenti,hogy vége , ennyi volt..sőt! És former is arról beszélt itt (már jóval 9k fölött) hogy eztán jön csak a java, és ha nyárra,nyár végére sokan 12-13-14k ra várják, akkor bizony kell még pár kitörés...
RFV Regionális Fejlesztési, Beruházó, Termelő és Szolgáltató Nyilvánosan
Működő Részvénytársaság
R E N D K Í V Ü L I T Á J É K O Z T A T Ó J A
a tőkepiacról szóló törvény és a 24/2008. (VIII.15.) PM rendelet alapján
Az RFV Nyrt. értesíti Tisztelt Befektetőit, hogy az ERSTE Befektetési Zrt. (1138 Budapest,
Népfürdő u. 24-26.) tájékoztatása alapján befolyása 5% fölé, 5,68 %-ra nőtt a társaságban.
Budapest, 2011. február 3.
RFV Nyrt.
Igazgatósága
most volt múlt héten egy 10%. Nem lehet minden héten ennyit emelkedni!
Törölt felhasználó2011. 02. 03. 16:46
Annyi kedvezo info erkezett a ceg korul, de a vevok meg nem jelentek meg igazan...Valamikor mar robbania kene az arfolyamnak. Ti mikorra varjatok az elso jelentos kitorest?
RFV 2009
Az alját nem látom egyenlőre, de én vettem az elmúlt napokban.
2010 előtt és 10000 alatt nem áll szándékomban megvállni tőle.
Ha csak.....