Az egyik legbefolyásosabb, magyarul már nem beszélő, de magyar szívű politikus a nagy vizen túl...
Állítólag úgy járkál ki-be az ottani törvényhozásba, és sokszor a Fehér Házba is, mint mi a Spar-ba...(egyébként gugli a barátunk)
Mondjuk azt a hírt nehezen képzelem el, hogy Philadelphia távfűtésének kiépítését az RFV nyerte, de egy-két komolyabb kinti alapnál jó belépő lehet a Teleki név...
Főleg így 100 millió USD kapitalizáció fölött...
Bizony nagyon kinéz egy lengyelországi terjeszkedés, de ez már kb. fél éve tudott itt a fórumon. Szerintem a piac átvilágításán már túl vannak, és most már konkrét lehetőséget nézegetnek.
Lengyelország az előzetes hirek szerint 2012-től indulna be.Meglep,hogy már igy szervezkednek.Akár már az idén beüthet egy egy projekt onnan akkor.Ha a tervek szerint több romániai és magyar szerződés is bejön,annak nagyon fogunk örülni.Viszont a finanszirozást nem tudom hogyan fogják megoldani hirtelen ennyi projekthez.Az új igazgatók remélem megdolgoznak a havi majd egy millás fizetésükért.
Lengyelországban lennie kell valaminek amit nem tudunk egyelőre, de álláshirdetésekben mérnököket, kontrollereket, stb. keresnek, és most itt egy lengyel úr az igazgatóságban, remélem hamarosan lesz valami örömhír.
RFV 2009
Az alját nem látom egyenlőre, de én vettem az elmúlt napokban.
2010 előtt és 10000 alatt nem áll szándékomban megvállni tőle.
Ha csak.....