Elhiszed, hogy kaptam 1 db-ot? Most ezzel mit csináljak? A többi nem ezen a számlámon van... Még bent állok egy pár darabbal, de ha nem kapok, akkor én is 1 db-os déjtrédes leszek :)
Ne álmodozzunk nagyon szerintem blue chipről.A részvényszám és főleg a közkéz nagyon alacsony,hogy normálisan kereskedhető legyen.Új bevezetést én nem szeretnék látni és inkább legyen egy kisebb forgalmú,de nyugodt papir mint egy napizós,mutyizós papir.Ettől függetlenül szerintem nem is olyan nagy távlatban legalább egyszer meglépik a tőkeemelést valamely projekt vagy projektek finanszirozásához
Ok, ha ettől lesz blue chip, akkor már az, de azért szerintem ahhoz, bekerüljön ebbe a körbe, a cég méretének még nőnie kell: a Richtrer 2009-es árbevétele 267 millió Ft volt, az RFV-é 10-15 milliárd Ft. Kell még magyaráznom az álláspontomat?
A World Finance Top 100-as listáján egyedüli magyar ként a Regionális Fejlesztési Vállalat szerepel: link
A lista készítői azért választották be a világ elit cégeinek körébe a magyar vállalatot, mert az értékelésük szerint a leggyorsabban növekvő közép-európai energetikai társaság, és jó eséllyel térségünk vezető alternatív energiaszolgáltatójává válik.
Ok, meglátjuk. Legyen igazad. Még úgysem volt sose annyi részvényem, mint amennyin most ülök ==> tehát nem bánnám, ha igazad lenne. De azért azt nem hiszem, hogy elér "csak" egy Richter szintet fél éven belül. Ahhoz nem 4 megvalósult nagy projekt kellene, és nem tudom, hogy van-e erre kapacitása a cégnek, és feltételeztem, hogy a finanszírozás rendben lenne...
De legyen igazad! :)
szerintem a "még nyárra meglesz" része tűnik kihívásnak... Azt gondolom, hogy ahhoz, hogy blue chip legyen, ahhoz kevés lesz az éves 14 mrd árbevétel, meg a napi 200 milliós forgalom. Ezt nemrég tudta az econet is, és mégsem lehet blue chipnek tekinteni... Persze ha az lesz, akkor visszavehetem a sokat emlegetett budai lakásodat :)
Ennek a sztárbrokinak B.E. a monogramja?
A blue chipes sztori reálisnak tűnt már fél évvel ezelőtt is, meg fog valósulni! 1 év múlva meglesz az átlagos napi 150-200 milka forgalom.
Kezdenek rájönni, hogy igazi növekedési sztori jelenleg csak ebben a cégben van a tőzsdén....
Ahogy látom, hallom az eddigi szkeptikusok is kezdenek beállni a sorba, már jelentős brókerház"sztárbrókere" is kezdi szagolgatni a papírt..Kiváncsi vagyok, mikor szakad át a gát, s leszünk a 3-4. blue chip...Nem kétséges, hogy meg fog történni, az idejében nem vagyok biztos, de maximum a nyárra ez is meglesz....
RFV 2009
Az alját nem látom egyenlőre, de én vettem az elmúlt napokban.
2010 előtt és 10000 alatt nem áll szándékomban megvállni tőle.
Ha csak.....