Igazad van, minek válaszolni neki, ha semmit nem tanul belőle? Részemről mostantól mindenki "ignore", akinek köze nincs a témához és nem kérdez, hanem kinyílvánít. Javaslom mindenkinek. Idővel megtisztul a fórum.
Lehet azt mas reszvenyen is lemerni...bar igaz, az utobbi idoben jottek az irigyek es nagyokosok. Ennek ellenere remelem jonnek majd ujra :) december kornyeken es majd mondogatjak nem er ez 10.000-ret...
Nagyon érdekes dolog ez szerintem . Népünk mentalitását le lehet mérni ezen a részvényen. Rövid távon imádunk az egekig lelkesedni , de hamar megjelennek a kishitűek, gáncsoskodok, irigyek, ellen drukkerek.Remélem, ez esetben a tények meggyőzőek lesznek.
Es tegyunk hozza, hogy a menedzsment elorejelzes meg joindulattal sem nevezheto progresszivnak. Decemberben finomitjak...gondolom nem akarnak minden puskaport elloni. Ha hideg tel jon es lesznek visszalepok (amire en biztosan szamitok, figyelembe veve a szekely lapok altal leirt korulmenyeket) akkor az eredmeny joval meghaladhatja a menedzsment altal kozolt "szep" szamokat is...
De inkabb legyen pozitiv meglepetes mint negativ, gondolom ezert dobtak ki oktoberben egy "draft" elorejelzest.
Mikorra lehet várni a következő adag kötvény eladását? Gondolom, nem kell sokat várni, ha novemberről volt szó.
Grafikon szerint nem hiszem, hogy lefelé állna a zászló, bár komoly elemzéseket nem csináltam és nem is olvastam az RFV-vel kapcsolatban, viszont a 8000 már elég régóta tartja. Lassan jöhetnek vissza a vevők is.
RFV 2009
Az alját nem látom egyenlőre, de én vettem az elmúlt napokban.
2010 előtt és 10000 alatt nem áll szándékomban megvállni tőle.
Ha csak.....