Nem tudom. Egyébként is veszélyes játék, mert ha túlságosan jól sikerül az elbizonytalanítás, akkor egy jónak tünő vétel sem lesz az. Persze az RFV-re ez nem igaz, de ezt a lebeszélők nem mindig tudják és csinálják ezt olyan részvényekkel is, amelyik mögött nincs stabil háttér.
Véleményem szerint esetleg ha a végére felkötik, viszont a viszonylag nagy tiszta forgalom miatt nem gondolnám, hogy a napokban jelentősebb visszaesés lesz, szóval pár napon belül akár felette is lehetünk.
Soha nem fogom megérteni , emberek végre beleesnek egy jó részvénybe, - megesik , hogy sok tévedés után- és akkor jön jóindulatú,- egy darab részvénye nincs- mondja a frankot, ami persze negatív. Miért jó ez neki?!
Úgy értem, hogy mostantól kb. addig, hogy ne kelljen nagyon bátornak lennie. Persze addigra nem 8800-ról fog 7800-ra esni, hanem mondjuk 10000-ről 9400-ra, de ezt addigra majd módosítja, ahogy megyünk felfelé.
Összetett dolog ez az egész.Az sem mindegy szerintem h van e egyéb részvényed. Nálam pl az is közbezavar, hogy armageddont várok a bux shortommal, ennek meg kissé ellentmondásosan tartottam az RFV-t. Persze lehet, hogy bejön ez is meg az is, ahogy az utóbbi 4 napban is, de azért egy komolyabb hangulatromlás talán erre is kihatna. Nálam előjött a pesszimizmus és gondoltam, a héten adni kell.
Szerintem ez csak a speka aki reggel megvette es 8750-8900 kozott pakolgatta. Megvette 8750en majd eladta fejjebb. Parszor megcsinalta ezt a kort par szazas tetellel.
RFV 2009
Az alját nem látom egyenlőre, de én vettem az elmúlt napokban.
2010 előtt és 10000 alatt nem áll szándékomban megvállni tőle.
Ha csak.....