Üdv! Ha elolvastad a jelentést,abban az is benne van,hogy erről később tesznek közzé részletesebb tájékoztatást
Törölt felhasználó2010. 08. 17. 16:22
Kedves Részvényesek!
Tudtok netán erről a komoly kötvénykibocsátásról valamit?
Ha jól látom, 10 mrd. Ft értékben tervezik.
Azért ez nem semmi, sőt!!
Itt valami nagyon készülődik, de ez csak megérzés részemről...
Engem lehet érdekel majd ez a kötvénykibocsátás...
kiváncsi vagyok az egészre.
Lehet édemes lenne venni ebből a kötvényből...
Törölt felhasználó2010. 08. 17. 16:19
Szép jó napot Mindenkinek!!
A gyorsjelenetés egyszerűen gyönyörű lett!
Nekem tetszik az Adózott nyereség alakulása... :-)
figyeltétek az előbb?
Történt egy újabb, 24 ezer pakkos kötés, vagy átkötés, netán más!
Ma már két ilyen történt, ami nagyon pozitív, hogy a legutóbbi komoly,24 ezer db-os kötés 6255 Ft-on történt!!
Törölt felhasználó2010. 08. 17. 14:54
Előzmény:
törölt hozzászólás
Üdv! Végre valami jóba nyúlsz.Nem szemét KEG-be meg hasonlókba
Újabb jelentős mértékű, 24,000 darabos (1%-nyi) fix kötésre került sor az RFV piacán, mely vélhetően a társaság alapító tulajdonosának, Makra Józsefnek az eladásához köthető.
Makra József az utóbbi hónapokban folyamatos értékesítésekkel jelentkezett a piacon, és legutóbb (július végén) jelezte, hogy további 24,000 darab (1%-nyi) papírt adna el 5,300 forintos árfolyamon.
Erre ma sor is kerülhetett, így részesedése 8%-ra csökkent, mely pakkra a cég másik alapító tulajdonosának, Soós Csabának van vételi joga 7,500 forintos lehívási ár mellett.
Retek76,
nem bántasz, de valszeg nem érted. (vagy nem jól magyarázom)
szerinted,mi a müködő tőke változás, ami szerepel a cash-flowban is?
(két időpont (mérleg) közötti állományváltozás)
egyébként ezekben a cash-flowkban két időpontbeli mérlegben szereplő pénzeszköz változását vezetik le.
vagyis egy időszakban történő változást.
azaz, ha féléves cash-flow-t akarunk kimutatni, akkor féléves időszak változásait tesszük bele mind mérleg, mind eredmény szempontjából (ez az RFV-nél félrecsúszott, mert féléves eredményváltozást kombináltak éves mérlegváltozással).
egyszóval a cash-flow változáselemzés (sosem mondtam mást).
RFV Regionális Fejlesztési, Beruházó, Termelő és Szolgáltató Nyilvánosan Működő Részvénytársaság R E N D K Í V Ü L I T Á J É K O Z T A T Ó J A a tőkepiacról szóló törvény és a 24/2008. (VIII.15.) PM rendelet alapján Az RFV Nyrt. Igazgatósága ezúton tájékoztatja tisztelt részvényeseit, befektetőit technikai problémák miatt a Társaság honlapja nem üzemel. Szakembereink jelenleg is dolgoznak a hiba elhárításán. Az RFV Nyrt. a probléma megoldásáig közleményeit - így a mai napon megjelent tájékoztatóit is – a Budapesti Értéktőzsde Zrt. (www.bet.hu) és Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (www.kozzetetelek.hu) honlapján kívül az RFV alábbi ideiglenes oldalán is megjelenteti a minél szélesebb hozzáférés biztosítása céljából, továbbá ezután is megküldi legalább egy, befektető számára hozzáférhető, honlappal rendelkező média szerkesztőségének. Az RFV ideiglenes honlapjának elérhetősége: link Az RFV Nyrt. saját honlapjának helyreállítását követően természetesen a közlemények www.rfv.hu oldalon is elérhetőek lesznek a Befektetők részére. RFV Nyrt.
Ami számomra nagyon fontos a jelentésből:
Szeptember közepéig eredményhirdetés várható Zilahon és Vásárhelyen. Ha ehhez hozzávesszük a kötvénykibocsátásról szóló hírt, elég pozitív jövőkép bontakozhat ki.
RFV 2009
Az alját nem látom egyenlőre, de én vettem az elmúlt napokban.
2010 előtt és 10000 alatt nem áll szándékomban megvállni tőle.
Ha csak.....