Szárnyalni tud ez a papir.A támasz meg betonból van,hogy be ne szakadjon.Olvass pár hirt,elemezgess és megtudod,miért jó papir ez.Kitűnő befektetés,nem spekulativ,korrekt vezetőséggel,korrekt tájékoztatással.....
Úgy értem, hogy marikanénis, hogy megveszed egyszer, aztán tartogatod akár évekig. Egyszer csak kell a lóvé, és eladod vastag nyerőben.
Kevés olyan részvény van, ami ilyen egyenletesen emelkedett 2009.03. hó óta!
szvsz az irány egyértelmű
az hogy 150 pontot esik hirtelen a dow persze nem segít, de ha jön a hír akkor ez mind "mellékes"
az meg hogy 1-5-10db-okkal engedik visszakötögetni (mivel nem állnak be a könyve), a "játék" része...
a történelmi is meglesz a jövő héten
a hosszabb oldalazgatás oka egyrészt az ált. piaci hangulat romlása, másrészt a SCS tavaszi bejelentése, miszerint júliusig nyugi (nem lesz új üzlet - a szervezeti struktúra átalakítására koncentrálnak), utána viszont felpörögnek az események...
6710 a történelmi max. érték :-) Vételre nem áll be sosem.Mindig csak délután kezd vásárolni.De ugyanez volt 4000 és 5000 között és 5000 és 6000 között.Oldalazgatás után elindult fölfelé.És látszott,ahogy most is,hogy nem a kicsik mozgatják.3 hónapot azért még sosem kellett várni.Ideje volt már. Szerintem rally majd 6800 körülig,aztán visszacsorgás,majd fel vissza 7000-7200ig.Ahogy szoktuk :-))
RFV 2009
Az alját nem látom egyenlőre, de én vettem az elmúlt napokban.
2010 előtt és 10000 alatt nem áll szándékomban megvállni tőle.
Ha csak.....