Korábban is jól megfigyelhető volt a tudatos vásárlás.Nagyobb esésnél pedig visszahúzták az árfolyamot mindig.Úgy tűnik,eléggé az árfolyamemelkedésben érdekelt a cég.Ami persze jó.És ne feledjük,már az igazgatóság is vásárolhat.Csak megérzés,de a jelentésig 6000 körülre felhúzzák.
Szerintem egy ideje egy (több?) nagy veheti a mennyiség és a kötéslista alapján.
Csökken tehát a kisbüfik által tartott mennyiség.
Kérdés, mennyien adják még ennyiért, és mikor kell 'szintet lépni' a további párszázas ajánlatokért. :-)
(Azt már láttuk, hogy valakinek 5540 sem sok érte.)
Törölt felhasználó2010. 03. 10. 10:45
5460-on is volt ma kötés az RFV-ben. Szépen alakul az árfolyam!
Soós Csaba mondta egyszer: "Az energiaárak alakulásának a jövőbeni projektek tekintetében van meghatározó jelentősége, ugynais nem mindegy, hogy egységnyi naturália megtakarítás mekkora, forintban kifejezett megtakarítást eredményez"
úgyhogy szerintem a 16-17%-os gázáremelés is jót tesz a cégnek (bár csak a cégnek)
A portfóliótisztítás és az új középvezetők mindenképpen jót tesznek a cégnek. Az új üzletek is hamar megérkeznek, csak most minden önkori a választással van elfoglalva itthon. Lehet, hogy ezért is Erdélyben nyomul annyira a vállalat. Megkezdtük az erőgyűjtést a 6000-es csúcsokhoz, középtávon át is visszük simán.
A célráam 2010re egyébként továbbra is négy darab hetes.
RFV 2009
Az alját nem látom egyenlőre, de én vettem az elmúlt napokban.
2010 előtt és 10000 alatt nem áll szándékomban megvállni tőle.
Ha csak.....