Topiknyitó: Törölt felhasználó 2007. 05. 18. 09:12

Rendőrség topik - Szolgálunk és védünk?  

1. Meggyanúsították, őrizetbe vették és beosztásából felfüggesztették azt az öt rendőrt, akik a gyanú szerint megerőszakolták a Hooligans együttes gitárosának barátnőjét.

2. Kommandósok csaptak le 13 mutyizó rendőrre

3. A móri fegyverek beszállítója a vérengzés idején a rendőrség soraiban szolgált.

4. Gergényi Péter Pintér Sándor utazási irodájában folytatja

5.A Széna téri OTP helyszínelője 23 darab húszezrest csent el
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2007. 05. 18. 11:53
Előzmény: #77  bpmcwap
akik rájuk szavaztak azok pszihikai zsákutcában vannak
lelkiismeretes emberek!
vagyis ha becsapták öket saját magukat tartják hibásnak és lelkiismeretükböl kifolyolag szenvednek!!!!

de ez ami történik ennek már semmi köze ehez!

conqi annyival másabb hogy ő ezt még élvezi is!
mások nyomoruságábol merít elégtételt!
bpmcwap
bpmcwap 2007. 05. 18. 11:51
Előzmény: #76  Törölt felhasználó
JP társadalmi morálról beszélgetünk!
én tudok neked olyan uzlete mondani ahova rendszeresen mennek a rendőrők kenőpénzért, de tudok olyan rendelőt mondani ahova ha elviszik a beteget ugy meg rugdossák hogy alig tudják a dokik az usert összevarni... eddig is volt ilyen csak eddig zárt ajtok közt, most a nővérke meg a doki szeme láttára.... nyiltan!És megannyi pofátlan dolgot tudok neked mondani... mint a másik morális topikba is irtam.... mindenki lop csal hazudik, öntörvényü.... frajdizmus van.PONT!
Mindenki csinál olyat ami nem éppen etikus, erkölcsös, morális NAP MINT NAP, persze ennek mértéke igen csak eltérő!!!!egyértelmü hogy megerőszakolni egy lányt és megenni 2-3 pogácsát azt x bevásárló központban, vagy az autopálya épités kapcsán ellopott milliárdoknak nem ugyanolyan súlyuk van... DE kinek mi jut, kinek mire van lehetősége... kinek mire van lelkiismerete... ki kicsiben, ki nagyban....
csuloktata 2007. 05. 18. 11:48
Előzmény: #77  bpmcwap
tözsdenyúl!

A rendőrök állapota iránt aggodj, mert ott vannak az óriási gondok!
Nem a topikban.
Álmomban nem gondoltam volna hogy ezt valódi rendőrök tették!
bpmcwap
bpmcwap 2007. 05. 18. 11:44
Előzmény: #72  Törölt felhasználó
koi... ugyan azt mondod mint coni... :)
csak te kerülő uton mész... az állami vezetőket ki a jó ég ülteti oda ahova ha nem az a birka magyar akik rájukszavaznak????márpedig az ország nagyobbik része rájukszavazott... rgo az ország nagyobb részén hot qrvára természetes hogy lopnak csalnak hazudnak, megerőszakolnak megvernek, visszaélnek a hatalmukkal...
A rendőr is ember ez igy igaz!!!Ő is ugyan ott bujt ki ahol te vagy én, csak ép nem ugyanabból... ugyan ugy piros a vére és a orrbavágom fojni fog az orrából a vér... csak van egy ráruházott hatlma... a vele szemben való elvárást viszont maga a társadalom alakitja... lásd angliai bobikat... ha angliában olyanok lennének az emberek mint a magyarok akkor ott se bobik lennének hanem rendőrök akik szolgálnak és védenek.... ellenkező példa irak.... ugyan az csak az érem másik oldala... azért mi még igy is középen táncolunk ami nem mon dom hogy jó vagy kielégitő...
Törölt felhasználó 2007. 05. 18. 11:41
Előzmény: #70  bpmcwap
Ne csessz mar ki velem bp-m. Hat eroszakolsz te meg noket. Vagy en . Vagy az ismeroseid? A rendor csak ugy ember, ahogy az annyj megszulte, de ahogy neveltek, az mar mas teszta. Es az embert a kornyezete neveli- eppen mindig az amelyikben el ! Szoval nem tukroz az vissza semmilyen orszagos moralt. Volt 5 fasz zsaru, abbol ketto elo is vette. Ennyi. En se, Te sem, se meg sokan masok sem voltak ott, ugyhogy engem , teged es a tobbieket, ne keverjenek egy kanallal ezekkel a szemet salakokkal.
Viszont az teny, hogy ilyenkor az intezmenyt erik a kritikak. Hat kit erjen, az egeszsegugyi miniszteriumot, mert egy serult emberrel tobb szivja a kasszajat ??
Törölt felhasználó 2007. 05. 18. 11:41
Előzmény: #74  Törölt felhasználó
Állítólag a csaj fidesz szimpatizáns volt, és ezért erőszakolták meg, gyurcsány és görényi utasítására!
Törölt felhasználó 2007. 05. 18. 11:39
gyurcsányék azok akik lerohasztják az országot és ezen belül a rendőrséget is.
bpmcwap
bpmcwap 2007. 05. 18. 11:39
Előzmény: #71  Törölt felhasználó
ez szintén nagy igazság csak én tenni egy olyan kiigazitást benne hogy a pénzügyileg valamelyest függetlenebb része az országnak... azért egy tőzsdés az nem egy átlagpolgár, a tőzsdés egy külön állatfaj... egyszerre spekulálni pénzügyi nyereségre és az ország javára nem igazán lehet....
Törölt felhasználó 2007. 05. 18. 11:38
a rendőrnek a morális állapoton felül kell kerekednie!!!!!!

a vezetők akik tehetnek erröl!!!!!!
a vezetők nem tudnak a morális állapoton felül kerekedni!!!

ha a nasa ban olyan lenne a vezetés akkor alkoholisták menének az ürbe!

Törölt felhasználó 2007. 05. 18. 11:36
Előzmény: #68  Törölt felhasználó
Ha már pszichológiai vizsgálatnál tartunk, ez a topik meg az ország pszichés állapotát tükrözi vissza.
Ti olvassátok is amit írtok?

A hülyeség frusztrációval keveredve borzasztóan néz ki leírva is.

bpmcwap
bpmcwap 2007. 05. 18. 11:34
Előzmény: #67  Törölt felhasználó
"A rendőrség az ország morális állapotát tükrözi vissza. "

nem akarom védeni, de ebben most kibacottul igaza volt....
Törölt felhasználó 2007. 05. 18. 11:33
Előzmény: #65  Törölt felhasználó
"A rendőr is ember. Se jobb, se rosszabb, mint más. "
micsoda süket duma
a rendőrnek pont az a feladata,
azért fizetik, hogy ilyen ne legyen
Törölt felhasználó 2007. 05. 18. 11:32
a rendőr az csak is jó ember lehet!

az ür be sem küldenek fel alkoholistát!!!

van pszihologiai vizsgálat ,ép ezért!!!!

ugyhogy a rendőr nem tükrözheti az ország képét!!!!
Törölt felhasználó 2007. 05. 18. 11:31
Tudtam, egy oraval ezelott mar vartam, hogy ezt ird conquistator; a rendor is ember. Hat persze, hogy az.Bassza meg az isten akkor
Törölt felhasználó 2007. 05. 18. 11:31
Előzmény: #61  Törölt felhasználó
UTE
hát ez az
ott járunk mint 70 éve
az elvtársaknak elkéne húzni a francba
Törölt felhasználó 2007. 05. 18. 11:26
A rendőr is ember. Se jobb, se rosszabb, mint más.
A rendőrség az ország morális állapotát tükrözi vissza.
Törölt felhasználó 2007. 05. 18. 11:26
Előzmény: #60  Törölt felhasználó
nem kell ezekkel a mocskokkal utazni, ennyi a megoldás.
Törölt felhasználó 2007. 05. 18. 11:25
Előzmény: #59  zotya32
Hát igen, kérdés meddig tudja, mert mint írtam az a gáz hogy aki már tényleg nem tud megélni az is képtelen a jogaiért küzdeni.
zotya32 2007. 05. 18. 11:25
de ma már bolondok háza sincs.
Törölt felhasználó 2007. 05. 18. 11:24
Előzmény: #57  Törölt felhasználó
A harmincas években volt egy hasonló eset a Horti alatt. A jégbüfénél posztoló rendőr erőszakolta meg a büfé hideg konyhás szakácsát. Az is férfi volt. A rendőrt bolondok házába csukták. Az öregek lehet, hogy emlékeznek az ügyre.

Topik gazda

lecso8
4 3 3

aktív fórumozók

friss hírek További hírek