Köszönöm neked, hogy mióta olvaslak nem kell más forrás után kutatnom. Elég, ha elolvasom amit írsz és biztos vagyok benne, hogy az ellenkezője fog történni. Te vagy a leghitelesebb kontra indikátor.
Látod ezt miattad írom hogy reagálj és ne legyen néma a topik. Mert te ezeket az írásokat kutatod és örömöt okoz ha rácsaphatsz. Nem hogy megköszönnéd hogy nem szótlanul mereszted a szemecskédet a monitor előtt.
Kár magyaráznom, mert reménytelen eset vagy, de mégis: az nem bizonyítja a Panny jó, vagy akár rossz mivoltát, hogy Amerikában a spekulánsok zárták a határidős gáz short pozícióikat.
Figyelj!Ne szorakozz ÉN nem vagyok kajako1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ÉS IDEJE LESZÁLLNI ERRŐL AZ EGÉSZ ÜGYRŐL!!!!!!
mindtam már hogy mindenki azt ír amit szeretne ,normális hangvételben persze!!!!!
kajako1-ben nincs rosszindulat,s ez a lényeg!!!mindenki vegye ki magának a megfelelő infokat(nem csak kajako1 be írásaiból,a többin meg mosolyogjon!!!),és kész!!!!
na Üdv
Törölt felhasználó2014. 01. 30. 13:28
Előzmény:
törölt hozzászólás
Ez már működő az meg csak elképzelés és 10- 15 év a legjobb esetben is. Ez a modell járható és 100éve bizonyított a gyakorlatban is csak eddig az energia bőségben és olcsóságban lubickolva nem figyeltek rá.
Az energia drágulása a Panni értékét fontosságát növeli.. Ha a rezsi háború nem indult volna el már 600-nál tartanánk mert az energia árakat hosszabb távon nem lehet beskatulyázni. Ez a beírásom többet ér mint a te eddigi értelmetlen és nagyképű flegma hozzászólásaid. Röhejes ahogy erőlteted ezt a magadfajta egyszerűséget.
PANNERGY